Un Lugojan...
Postat 11 November 2008 - 09:57 AM
Ieri seara am avut ocazia sa fiu primit in casa a unui concetatean de-al meu al carui nume ,spre rusinea mea nu l-am retinut... Omul , tractorist de meserie, acum lucrator cu ziua, mare amator de excursii cu bicicleta (mii de km),traieste doar cu fratele in casa... Motivul pentru care-l postez pe acest forum este pasiunea lui pentru modelism,ce a luat nastere in urma unei vizite la Muzeul Militar National ,in urma cu ceva ani. Dupa ce a vazut machetele de acolo,si-a zis ca si el poate face asa ceva! Si-a procurat cateva reviste ,schite de prin carti ,s-a dus a taiat un tei din padure, a ascutit brisca si la munca...
Fara un sfat avizat, sprijin, vopsele sofisticate sau cunostinte de vopsire ,mascare ,fara Internet sau chiar telefon,omul are o colectie de peste 70 avionase toate cioplite de el ,colectie ce continua sa creasca!
Comentariile le las pe seama domniilor voastre.
Vali
Fara un sfat avizat, sprijin, vopsele sofisticate sau cunostinte de vopsire ,mascare ,fara Internet sau chiar telefon,omul are o colectie de peste 70 avionase toate cioplite de el ,colectie ce continua sa creasca!
Comentariile le las pe seama domniilor voastre.
Vali
Postat 11 November 2008 - 04:10 PM
Omul asta este chiar pasionat de zburatoare! Multe dintre modele chiar au forme destul de apropiate de ceea ce ar trebui sa fie!
Hai sa stangem cateva kit-uri, vopsele, pensule, documentatie,...ce avem fiecare surplus si sa i facem un cadou de craciun!
P.S. -Va dati seama ca ar face singur piese de corectie sau detaliere din lemn!
Citeaza
Vorba lui Goposaurus@-daca omu asta ar avea kituri,vopseluri,si know-how-ul necesar,ce ar iesi?
Hai sa stangem cateva kit-uri, vopsele, pensule, documentatie,...ce avem fiecare surplus si sa i facem un cadou de craciun!
P.S. -Va dati seama ca ar face singur piese de corectie sau detaliere din lemn!
Postat 12 November 2008 - 07:58 AM
Ceea ce faci [muncesti] este o expresie a sortii, ceea ce poti sa faci este o expresie a talentului si a vointei...
Stimati machetisti, [si nu numai], daca veniti la Alba, hai sa vedem ce poate sa-i aduca Mosul.Poate scule ca tot construieste de la zero. Nu-i rea ideea cu machete si vopsele, dar astea se termina si nu v-a avea posibilitatea de a cumpara . Cred ca idei avem si subiectul este mai larg.
Stimati machetisti, [si nu numai], daca veniti la Alba, hai sa vedem ce poate sa-i aduca Mosul.Poate scule ca tot construieste de la zero. Nu-i rea ideea cu machete si vopsele, dar astea se termina si nu v-a avea posibilitatea de a cumpara . Cred ca idei avem si subiectul este mai larg.