Excelent omu' ! Un autodidact.
Cu toate ca ce se vede e cumva o corcitura intre Cimitirul Vesel de la Sapanta si modelism, poti sa spui despre majoritatea pieselor ce sunt. M-a dat pe spate cu Fi 167 si Me 323 Gigant. Ce sa mai zic despre Ar 234 care dupa cabina ar fi mai degraba prototipul de la Heinkel.
Tata imi povestea ca in timpul razboiului isi facuse cu prietenii o asemenea colectie (tot din tei) si un neamt in trecere le-a facut o oferta sa o cumpere.
Oricum cred ca e mandru de realizare si nu cred ca ar fi incantat sa treaca la plastic din asta "gata facut". Sigur niste scule i-ar prinde bine. O sa ma uit ce am pentru lemn si o sa le plasez cuiva care vine la Alba, in caz ca eu nu rezolv nimic acasa cu monoxidu' de carbon.
Ninjaaaaa !!!
Un Lugojan...
Postat 13 November 2008 - 09:38 AM
Toata stima pentru un om pasionat, care isi gaseste timp si resurse pentru a trai frumos unele momente ale zilei .
Realizarile sunt demne de lauda, singurele critici fiind posibil a se aduce la sectorul "vopsitorie", insa din lipsa de mijloace.
Daca omul ar avea acces la materiale moderne, pentru vopsit cred ca ar iesi machete demne de toata lauda per ansamblu, pentru ca din ce am vazut partea "solida" adica structura de lemn este foarte bine prelucrata si finisata.
Telentul este insa capabil sa suplimeasca lipsa multor scule, si ceea ce vad ma face sa reafirm ca un pic de talent compenseaza o gramada de munca si de dotari.
Realizarile sunt demne de lauda, singurele critici fiind posibil a se aduce la sectorul "vopsitorie", insa din lipsa de mijloace.
Daca omul ar avea acces la materiale moderne, pentru vopsit cred ca ar iesi machete demne de toata lauda per ansamblu, pentru ca din ce am vazut partea "solida" adica structura de lemn este foarte bine prelucrata si finisata.
Telentul este insa capabil sa suplimeasca lipsa multor scule, si ceea ce vad ma face sa reafirm ca un pic de talent compenseaza o gramada de munca si de dotari.