Atat mi-a ramas!
Postat 25 July 2005 - 12:02 PM
Ah si inca ceva: nea gogu asta imi pare mai mult un turist la karlovy vary ori baile herculane intr-un studio foto unde gigel photographul i-a inchiriat pentru una buc. poza haina si cascheta furate de el dintr-un spad cazut prin augustul lui '17...
Aceasta postare a fost editata de toni: 25 July 2005 - 12:09 PM
Postat 25 July 2005 - 04:34 PM
Nu era o problema sa-i lungesc si sa le pun sireturi sau bareta.
Ba este o problema si a fost de la inceput. Lenea . Motiv pentru care nu la-am tratat pe respectivul de boala aia care ziceai tu
De fapt, dupa chituit si slefuit mi se cam "luase".
Ce este interesant este ca exista acolo o eruare interesanta si usor de observat. Am facu-o special si dau o bere aluia care o remarca primul.
@Olaf, cand am ajuns cu figurina acasa si am avut lumina suficienta, am mai facut retusuri de culoare.
Bafta si astept sa dau
8-)
Postat 25 July 2005 - 07:03 PM
Postat 25 July 2005 - 07:43 PM
toni, la Jul 25 2005, 01:02 PM, a spus:
Foarte buna remarca lui Toni !!
Cam asa imi arata si mie pilotul ... da' e fein !!
Cu amendamentul ca la Karlovy-Vary sau la Baile Herculane, nu Gigel e fotograf ci Herr Finkelmann
Gigel e fotograf la ... Baile Pucioasa ... 8-)
Legat de elice as face aceeasi observatie ca si Z-mare.
Daca elicea e cum ai prezentat-o tu, e neterminata. Elicele primesc aceea flansa metalica prin intermediul careia gaura centrala e consolidata si totodata se face prinderea pe axul motorului.
Postat 25 July 2005 - 10:10 PM
Iar legat de ciorap ai inteles un pic pe dos probabil din cauza exprimarii mele tot pe dos. Eu nu ma refeream la lungimea ciorapului ci la grosimea lui, la faptul ca mie imi da impresia (ba ca asa este, ba din cauza tuselor de galben) ca piciorul acolo unde este ciorap este mai gros deci iesit mai mult in exterior decat pantalonul! Acum ai inteles?
scuze blue max pentru gigel, ai dreptate, dar cine stie la karlovy pe vremea aia umblau multi romani, un fel de kusadasi astazi...
Postat 26 July 2005 - 08:29 AM
toni, la Jul 25 2005, 11:10 PM, a spus:
Ba e corect! Rasunsul chiar este la ultima pagina . Cand va raspunde cineva conform cu ce am dat eu, oricare dintre administratori va putea pune link-ul spre acea ultima pagina.
Asta ca sa nu ziceti ca trisez
Bafta!
Postat 26 July 2005 - 11:05 AM
toni, la Jul 26 2005, 11:09 AM, a spus:
Nu, dar mersi de observatie. Nu stiu la ce ma gandeam cand am scris asta. Voi remedia cum am putin timp liber.
Bafta!
PS Sper ca am remediat prin tot locul.
Postat 26 July 2005 - 11:45 AM
Da impresia ca are un pantof in piciorul stang si un bocanc in piciorul drept (sau invers)!
Dar cred ca mi se pare !
Aceasta postare a fost editata de Apache: 26 July 2005 - 11:45 AM
Postat 27 July 2005 - 01:10 PM
Daca nu apare raspunsul pe care-l astept pana la 18 si 00 atunci am sa va povestesc.
In principiu este ceva de genul a ceea ce zicea Z-mare vis-a-vis de aia cu desenati ceea ce vedeti pe fereastra si cam nimeni n-a desenat stalpul din dreptul ferestrei .
Bafta!
Postat 27 July 2005 - 01:47 PM
crios, la Jul 27 2005, 02:10 PM, a spus:
Bafta!
Pai daca asa sta treaba, singura neconcordanta crasa e fundalul.
Adica cladirea aia neo-gotica
Oricum e prezentata figurina, din fata, din spate, din lateral, fundalul e tot timpul neschimbat.
Am sau n-am o bere Crios ?! 8-)