Dupa cum spuneam in data de 18 ianuarie, atunci cand ai in vedere costul unui obiect, analizat din mai multe unghiuri de vedere acesta difera. Nu stiu care este pretul de piata a unor ,,stilus''uri ca cele indicate ca model dar pe mine inafara cautarii materialului respectiv cativa electrozi de sudura din inox si a catorva jumatati de ora afectate lucrului nu m-a costat nimic. Manerele le-am lucrat din fag aburit, la strungul prezentat ca idee in prima postare. Tijele le-am lucrat ,,la pila'' la strungul pe care il construiesc eu si la care inca mai am de lucru. Tot la el am si gaurit capetele manerelor pentru fixarea tijelor. Si a iesit ce se vede:
Am dat o tenta de ars manerelor. Ulterior, in poze am constatat ca ar fi aratat mai bine daca as fi recurs la bait.
Momentan nu am niste poansoane asa ca m-am limitat la marcaj cu pixul iar in final am protejat cu lac ecologic. Nu are luciul celui nitro dar e netoxic.
Poate si astfel de obiecte pot fi o motivatie care sa duca la constructia unui strungulet cat de rudimentar. Sa nu uitam ca rusii au realizat sute de pistoale mitraliera si chiar pusti antitanc la strunguri primitive actionate manual ca si vechile tocile.
HEFAISTOS dat fiind faptul ca mana ta va fi beneficiarul, astept comentarii