Multumesc pentru raspunsuri...
Nu stiu daca am voie sa spun numele sitului de unde le-am cumparat, dar mizez pe faptul ca primele 10 posturi sunt verificate de un moderator si am sa scriu. Daca dansul considera ca nu am voie rog sa stearga linkul :
http://tools-online....l-btcs-860.html
In cazul in care nu am voie sa pun link poti cauta pe google acest nume: Set 6 discuri pentru Mini Circular Einhell BTCS 860
Este un set de 6 bucati cu pretul de 83 lei. Sunt 2 asa ca in imagine, 2 T20 lemn si 2 diamantate. Nu am nevoie de cele diamantate dar m-a incantat pretul dat fiind faptul ca nu am mai gasit decat cate o singura bucata la pret de 50 poate 60 lei. Dimensiunile lor sunt Ø 85 x Ø 10 mm x 1.6 mm.
Intentionez la traforaj sa ii fac un cadru mai rigid, observand ca se curbeaza cand e folosit... Problema mea ar fi urmatoarea: ar fi o problema daca intind panza prea tare? cum stiu care ar fi tensiunea maxima la care sa ma opresc? Pentru ca am luat alt arc ... mult mai tare si vreau sa ii fac si un sistem de strangere ca la fileurile de tenis de camp.. cu surub. Dar nu stiu cat de tare am voie sa intind sa nu se rupa panza.
La circular intentionez sa ii schimb placa de deasupra dar momentan nu am avut una mai groasa din aluminiu.. am optat pentru aluminiu din cauza sigurantei... am o teama :) si daca e sa iasa panza de acolo sa nu treaca prin aluminiu.Cu toate ca nu cred ca ar avea posibilitatea sa iasa de acolo .. dar ma face pe mine sa ma simt mai bine.