Dacia 1300 Pick-up conversie berlina
Postat 02 March 2009 - 07:58 AM
Atti, la 1 Mar 2009, 12:55, a spus:
Salut colegu, imi place cum ai modificat masinuta, am mai vazut si in alte din lucrarile tale si imi plac enorm, bravo si spor si la alte.
Totusi am ceva intrebari , de unde ai facut rost de rotile custom care erau langa dacie, am mai vazut un camaro de la maisto printre lucrarile tale, cum i-ai schimbat rotile, am un nomad tot de la maisto si sincer nu am reusit nici sa scot alea originale, si ma gandesc ca aceasi sistem de prindere. rotile le-ai luat de pe ebay? sau se gasesc si la noi?
mersi
Totusi am ceva intrebari , de unde ai facut rost de rotile custom care erau langa dacie, am mai vazut un camaro de la maisto printre lucrarile tale, cum i-ai schimbat rotile, am un nomad tot de la maisto si sincer nu am reusit nici sa scot alea originale, si ma gandesc ca aceasi sistem de prindere. rotile le-ai luat de pe ebay? sau se gasesc si la noi?
mersi
Salut!
Incerc sa iti raspund in ordine la intrebari:
jantele custom sunt de la un Hummer H2 tuning de la Bburago 1/32
camaro l-am achizitionat KIT de montaj. Maisto are mai multe sisteme de prindere. In spete 2: unu' cu o bucsa de plastic pe care se fixeaza butucul jantei iar celalat direct pe axul jantei(de data asta lipseste fizic bucsa).
La nomad nu stiu ce fel de sistem este !
Rotile le iau de te miri unde, mai puti e-bay.
daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui !!
Postat 02 March 2009 - 09:28 AM
michi, la 2 Mar 2009, 07:58, a spus:
Salut!
camaro l-am achizitionat KIT de montaj. Maisto are mai multe sisteme de prindere. In spete 2: unu' cu o bucsa de plastic pe care se fixeaza butucul jantei iar celalat direct pe axul jantei(de data asta lipseste fizic bucsa).
Mersi mult de raspunsuri, la nomad cred ca sunt lipite direct pe ax, ca m-am chinuit si tot nu vor sa se desprinda si cred ca daca le fortez se vor rupe, in legatura cu jenti, daca ai ceva in plus poate le as cumpara, si cred ca am sa cumpar de pe ebay un set intreg, numai sa mai studiez putin, am mai luat de pe ebay si nu au fost probleme. o sa te mai chinui cu intrebari si cu vopsitul. asa ca sa cumpar alte machete pt piese nu merge, pana la urma mi se face mila sa le tai ;))
Postat 09 September 2014 - 03:13 PM
Cam tarziu vad si eu aceasta realizare extraordinara, probabil ai si trecut la alt stadiu, insa cred ca ti-a ramas in inima aceasta SUPERBA DACIE , totusi m-am uitat pe toate linkurile care dau pozele finale si nu am vazut nicaieri poze cu spatele machetei, mai precis stopurile ei, banuiesc ca sunt vechile stopuri de pe vechile TV -uri si camioane romanesti,adica cele rotunde daca este o 1302.