Forum Machete,Modelism,Hobby: "Pe aviatori lasă-i să zboare!" - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

"Pe aviatori lasă-i să zboare!" carte noua de aviatie

#1 Useril este offline   electric 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 04 November 2008 - 04:00 PM

Pe 24 Octombrie 2008 s-a lansat o noua carte pe teme de aviatie, cartea se numeste "Pe aviatori lasă-i să zboare!" autorii fiind Gen.Av. Aurel Niculescu (fost Comandant al RoAF) si Sorin Turturica. A aparut la Editura Anima, 021/3132532 , 0722,742402. Adresa editurii este Blvd. PACHE PROTOPOPESCU, Nr. 13, Sector 2, Bucuresti, Romania.

Cartea acopera:

- Primii ani ai vanatorii reactive in Romania
- Scoala militara de aviatie intre 1960/1970
- Comanda aviatiei militare 1970-1977
- Forta romana in Angola, 1981-1982

Asociatia "ARIPI ROMANESTI" a discutat cu editura, si vom comanda si achizitiona in curand un numar de bucati din aceasta carte. Costa 20 RON / bucata.
Le trimitem apoi celor interesati la acelasi pret, doar ca nu putem suporta taxele postale. Plata ramburs la sosirea coletului, incluzand taxele postale.

CINE DORESTE si e ok cu procedura, oriunde in tara sau strainatate va rog sa va inscrieti in acest thread, apoi sa trimiteti un mail cu:

NUMELE, PRENUMELE, ADRESA catre Asociatia Aripi Romanesti asociatia @ aripiromanesti.ro , cu subj:
CARTE 01

Multumesc,
Dragos

Coperta:
Imagine postata

#2 Useril este offline   Mgc151184 

• Membru senior
  • Postari: 1073
  • Inregistrat: 14-December 04

Postat 04 November 2008 - 09:52 PM

Multumim foarte mult pt instiintare.
Doresc si eu un exemplar.
Am sa trimit un e-mail cu adresa pt expediat.

MULTUMESC

Vezi postareaelectric, la 4 Nov 2008, 17:00, a spus:

Pe 24 Octombrie 2008 s-a lansat o noua carte pe teme de aviatie, cartea se numeste "Pe aviatori lasă-i să zboare!" autorii fiind Gen.Av. Aurel Niculescu (fost Comandant al RoAF) si Sorin Turturica. A aparut la Editura Anima, 021/3132532 , 0722,742402. Adresa editurii este Blvd. PACHE PROTOPOPESCU, Nr. 13, Sector 2, Bucuresti, Romania.

Cartea acopera:

- Primii ani ai vanatorii reactive in Romania
- Scoala militara de aviatie intre 1960/1970
- Comanda aviatiei militare 1970-1977
- Forta romana in Angola, 1981-1982
Asociatia "ARIPI ROMANESTI" a discutat cu editura, si vom comanda si achizitiona in curand un numar de bucati din aceasta carte. Costa 20 RON / bucata.
Le trimitem apoi celor interesati la acelasi pret, doar ca nu putem suporta taxele postale. Plata ramburs la sosirea coletului, incluzand taxele postale.

CINE DORESTE si e ok cu procedura, oriunde in tara sau strainatate va rog sa va inscrieti in acest thread, apoi sa trimiteti un mail cu:

NUMELE, PRENUMELE, ADRESA catre Asociatia Aripi Romanesti asociatia @ aripiromanesti.ro , cu subj:
CARTE 01

Multumesc,
Dragos
Coperta:
Imagine postata

#3 Useril este offline   aviatie 

• Membru senior
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 13-August 06

Postat 04 November 2008 - 10:10 PM

Azi am citito si mi se pare o carte foarte buna despre aviatie.Felicitarii autorilor.Speram sa mai apara si alte carti cu aceasta tematica.

#4 Useril este offline   electric 

• Membru senior

Postat 07 November 2008 - 05:04 PM

Astazi am ridicat de la editura 11 exemplare din cartea mentionata, pentru cele 11 persoane care au cerut cartea folosind procedura de mai sus.

Cartile au fost platite de Asociatia Aripi Romanesti si vor fi trimise la cei care le-au cerut, cu plata ramburs. Destinatarii vor primi si un e-mail de confirmare a expeditiei impreuna cu detaliile de expeditie.
Cartea costa 20RON, expeditia la CNPR (national) ramburs costa pe la 5RON, ramane sa confirmam valoarea.
Hartia de impachetare, cartonul, adezivul si sfoara le suporta Asociatia :)

#5 Useril este offline   electric 

• Membru senior

Postat 07 November 2008 - 08:41 PM

cine mai doreste cartea, saptamana viitoare mai comand o transa. rugamintea este sa trimiteti cererea de comanda insotita de adresa/nume catre asociatia @ aripiromanesti.ro pana joi 13 nov 2008 ora 23.00

multumesc
dd

Aceasta postare a fost editata de electric: 07 November 2008 - 08:41 PM

#6 Useril este offline   viopa 

• Membru senior
  • Postari: 536
  • Inregistrat: 01-September 07

Postat 09 November 2008 - 01:52 PM

Nene," electric ", cu tot respectul, am facut comanda prin procedura afisata mai sus, dar cred ca normal ar fi sa primesc un raspuns, ce zici?

#7 Useril este offline   electric 

• Membru senior

Postat 11 November 2008 - 12:13 PM

Vezi postareaviopa, la 9 Nov 2008, 13:52, a spus:

Nene," electric ", cu tot respectul, am facut comanda prin procedura afisata mai sus, dar cred ca normal ar fi sa primesc un raspuns, ce zici?

dap, my fault, am uitat sa postez si pe acest forum evolutia situatiei.
pe 7 nov am ridicat de la editura 11 exemplare din cartea mentionata, pentru cele 11 persoane care au cerut cartea folosind procedura de mai sus.
saptamana aceasta vor pleca spre voi.

prima transa, la impachetare, inainte de expeditie(sub hartia alba, cartile sunt invelite intr-un strat suplimentar de carton si bagate in pungi de plastic sa nu se ude):
Imagine postata

#8 Useril este offline   electric 

• Membru senior

Postat 14 November 2008 - 10:59 AM

Comunicat privind proiectul "CARTE 01" al Asociatiei "Aripi Romanesti"

Sursa: Asociaţia "Aripi Romāneşti"
Autor: Departamentul de Relatii Publice
Data: 13.11.2008

Unul din primele proiecte ale Asociatiei "ARIPI ROMANESTI" este achizitionarea si livrarea catre doritori a unor exemplare din cartea "Pe aviatori lasă-i să zboare!" (autori Gen.Av. Aurel Niculescu & Sorin Turturica). Proiectul poarta denumirea "CARTE 01" si consta in achizitionarea unui numar de exemplare (pret 20LEI/bucata) si livrarea lor prin posta (6LEI taxe postale / colet - national si extern - functie de metoda aleasa de destinatar) catre cei care le comanda (prin e-mail deocamdata). Cei care comanda cartea o primesc prin posta si achita ramburs pretul cartii plus taxele postale (26LEI). Destinatarii vor primi si un e-mail de confirmare a expeditiei impreuna cu detaliile de expeditie.

Asociatia "Aripi Romanesti" deruleaza acest proiect pe baza de voluntariat, fara a percepe taxe suplimentare, iar cheltuielile pentru ambalaj (hartia pentru impachetare, cartonul pentru ambalajul de protectie si adezivul) le suporta Asociatia.

Proiectul "CARTE 01" a inceput pe 04.11.2008, iar pana astazi 13.11.2008 au fost comandate (in mai multe transe) un numar de 16 exemplare, dintre care 8 exemplare au fost livrate destinatarilor, 4 exemplare sunt in curs de livrare cu Posta Romana iar celelalte 4 exemplare sunt in curs de ambalare si predare la Posta (comenzi externe si de data recenta).

Asociatia "Aripi Romanesti" va continua acest proiect atata timp cat va exista stocul de carti la editura si cata vreme vor fi cumparatori si interesati care comanda.

Pentru urmatoarele doua saptameni, datorita indisponibilitatii voluntarilor(concedii) responsabili de proiectul "CARTE 01", comenzile primite intre timp vor fi procesate dupa data de 01.12.2008

Asociatia "Aripi Romanesti" este o organizatie neguvernamentala si apolitica, ce are ca scop promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale si in special promovarea aeronauticii si aviatiei romanesti in tara si peste hotare.
Asociatia "Aripi Romanesti" a fost infiintata la 02.11.2008, ca urmare a activitatii unui grup de initiativa din care fac parte mai multi pasionati de aviatie din Romania.
Persoanele care doresc sa se implice activ in promovarea aviatiei, in educarea si dezvoltarea comunicarii pe teme aviatice, in pastrarea istoriei aviatiei din Romania sau vor sa se implice in proiectele asociatiei sunt invitate sa contacteze asociatia.
Pentru detalii suplimentare va invitam sa ne scrieti pe adresa asociatia @ aripiromanesti.ro.

BUCURESTI
13 Noiembrie 2008

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi