Forum Machete,Modelism,Hobby: Arcasi englezi - Italeri 1:32 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Arcasi englezi - Italeri 1:32 in lucru

#1 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 03 November 2008 - 12:52 AM

Am lucrat si la niste arcasi englezi, sper ca vor fi gata pana la expozitie. Singura lor problema, care o sa ia ceva timp, e bratul care nu se potriveste, probabil ca o sa-i tai ghidajele si o sa-i pun o sarma pe interior care sa uneasca mai bine bucatile. Sunt deschis si la alte sugestii.

Imagine atasata: arcasi01.jpg

Imagine atasata: arcasi02.jpg

#2 Useril este offline   Stelian 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-March 07

Postat 17 November 2008 - 12:05 PM

Salut
Doua observatii: arcasii englezi nu aveau tolba.... si teapa din fata celui in picioare e mult prea scurta, orice cal putea sa sara peste ea, indiferent daca avea sau nu armura in spate (cu sau fara calaret in ea)...(aka conserva.... dupa parerea leului cand s-o intalnit cu un cruciat in deset: iar avem conserve la masa ;-) )
Pentru alte observatii despre kit in general: http://www.plasticsoldierreview.com/Review...A&code=6027
Despre vopsire nu imi dau cu parerea ca nu ma pricep.... oricum mie imi place cum arata....(am si eu kit-ul acasa, de la tine l-am luat... sa ti-i trimit la vopsit ? :hi: )
Salut,
Stelian

#3 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 17 November 2008 - 03:51 PM

Din cate am aflat tolba nu prea avea nimeni legata de gat sau de spinare. Aia era doar pentru transport. Dar pana la urma chiar si englezii trebuiau sa le duca in ceva. Initial cel care sta jos avea tolba cu sageti care ieseau din ea. Le-am taiat si am chituit, am zis sa ne prefacem ca doar le transporta, e o idee mai aproape de realitate.

Teapa aia ma gandeam oricum sa o tai ca vroiam sa fac mai multe si atunci nu ar fi semanat cu aia. Daca ii vrei vopsiti pe ai tai, trimite-i AICI.

Vezi ca astia sunt la 1:32, recenzia e pentru cei la 1:72.

#4 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 17 November 2008 - 04:07 PM

Parerea mea, daca o cere cineva (ca altfel ma bag singur in seama) e ca prea sunt imbracati la fel. Nu stiu daca aveau uniforme dar oricum chiar daca li se ordona sa vina toti costumati in "arcasul verde" nu cred ca ar fi gasit aceeasi nuanta.
Da-le si tu wash-uri diferite.

#5 Useril este offline   Stelian 

• Membru deplin
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-March 07

Postat 27 November 2008 - 12:47 PM

Arcasii englezi nu aveau totusi tolba, nici macar pentru transport.... pt bibliografie recomand: Pete Armstrong - Ancient and medieval modeling, pag 58-61. (daca nu o ai... pot sa ti-o trimit)

Recenzia e pentru cei 1/72, corect... dar cei de 1/32 sunt o parte din cei 1/72, exact acelasi model. Deci descrierea kitului 1/72 e potrivita si pentru 1/32.

#6 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 29 November 2008 - 07:17 PM

Vezi postareawurger, la 17 Nov 2008, 16:07, a spus:

Parerea mea, daca o cere cineva (ca altfel ma bag singur in seama) e ca prea sunt imbracati la fel. Nu stiu daca aveau uniforme dar oricum chiar daca li se ordona sa vina toti costumati in "arcasul verde" nu cred ca ar fi gasit aceeasi nuanta.
Da-le si tu wash-uri diferite.

Nu e o problema, ca nu vor fi pe aceeasi diorama.

#7 Useril este offline   edwaits 

• Membru deplin
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 21-January 09
  • Interests:tir cu arcul, boomerangurile,tom waits

Postat 26 January 2009 - 08:27 PM

syahurile la arcurile englezesti nu erau curbe....................longbowul englez era din tisa, uneori cu syahurile intarite cu corn si erau drepte

Aceasta postare a fost editata de edwaits: 26 January 2009 - 08:28 PM

#8 Useril este offline   edwaits 

• Membru deplin
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 21-January 09
  • Interests:tir cu arcul, boomerangurile,tom waits

Postat 26 January 2009 - 10:33 PM

asta abia acum am vazut-o....................unde e pana calauzitoare la sageti? :-D

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi