Italeri 1:48 - o macheta foarte buna, cu multe detalii, face multa placere lucratul ei - mie cel putin mi-a placut foarte mult.
Am o singura problema: nu am armament pentru ea. In Vietnam le-au folosit avand doua mitraliere laterale - in general M60 - uri. Stie cineva de unde as putea procura doua M60 la 1:48?
Pagina 1 din 1
Huey
Postat 25 July 2005 - 02:48 PM
am gasit si eu un Huey pe acasa facut de mine acu' vreo 6 ani. e tot Italeri dar 1/72. nu e facut exact ca-n schema de asamblare( adica nu am pus chiar tot pe el) mie imi place mai simplu, si nici vopsirea nu corespunde 100%, adica muschiu meu a vrut ca ampenajele sa fie bleumaren in loc de rosii!
Postat 26 July 2005 - 06:29 AM
Da, il am si eu pe "EASY RIDER", am gasit si poze cu el. Sa stii ca totusi ampenajele orizontale erau rosii chiar daca "muschiul tau le-a vrut bleumarin".
Eu l-am gasit inarmat cu LAU-uri dar si cu GATLING-uri iar in unele poze apare inarmat doar cu GATLING-uri sau cu LAU-uri si cu cate doua mitraliere grele de fiecare parte.
Sti cumva unde pot gasii armament modern american la 1:48 - in mod special mitralierele M60?
Eu l-am gasit inarmat cu LAU-uri dar si cu GATLING-uri iar in unele poze apare inarmat doar cu GATLING-uri sau cu LAU-uri si cu cate doua mitraliere grele de fiecare parte.
Sti cumva unde pot gasii armament modern american la 1:48 - in mod special mitralierele M60?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1