Pagina 1 din 1
poze
Postat 01 November 2008 - 06:56 PM
Am vazut postarile de pe topicul tau, investighez sa vad care e cauza. La mine e in regula, deci nu e ceva generalizat, cum descopar va anunt.
Apropos, Z-Mare, poti sa pui o captura de ecran cu situatia in care esti(undeva, chiar trimite-mi pe mail), pentru a imi putea da seama mai usor ce problena ai?
Apropos, Z-Mare, poti sa pui o captura de ecran cu situatia in care esti(undeva, chiar trimite-mi pe mail), pentru a imi putea da seama mai usor ce problena ai?
Postat 01 November 2008 - 10:45 PM
Arata cunoscut, incearca sa dai cand iti apare pagina in cauza un CTRL-SHIFT-R (vad ca folosesti Firefox).
Mi s-a intamplat si mie de cateva ori, si este din cauza ca o portiune de cod nu a fost incarcata corect. Dupa o reincarcare completa (ctrl-shift-r forteaza asta), isi revine.
Incearca, si spune-mi daca a rezolvat sau nu problema.
Mi s-a intamplat si mie de cateva ori, si este din cauza ca o portiune de cod nu a fost incarcata corect. Dupa o reincarcare completa (ctrl-shift-r forteaza asta), isi revine.
Incearca, si spune-mi daca a rezolvat sau nu problema.
Postat 02 March 2010 - 01:06 PM
gabriel43, la 2 Mar 2010, 09:51, a spus:
ksdhvkfv.jpg asa cred ca e bine!!!
CINEVA POATE SA-MI SPUNA CUM SE POT FACE POZELE MAI MICI??? (un program mai simplu) MULTUMESC!!!
CINEVA POATE SA-MI SPUNA CUM SE POT FACE POZELE MAI MICI??? (un program mai simplu) MULTUMESC!!!
la windows...
start-programs-accessories-paint
din bara de meniu a programului alege meniul IMAGE-----STRETCH/SKEW iti apare o fereastra unde introduci marimea dorita a imaginii sau mai simplu spui cu cat % vrei sa modifici imaginea. Cu alte cuvinte imaginea incarcata este 100% pentru micsorare completezi cu numere mai mici de 100 (<100)...pentru marire completezi cu numere mai mari de 100 (>100).
Cred ca am fost destul de explicit
Bafta
Arata acest topic
Pagina 1 din 1