Colectia mea
Postat 16 October 2008 - 05:02 PM
Postat 20 October 2008 - 05:30 PM
Postat 20 October 2008 - 07:21 PM
VIPER, la 20 Oct 2008, 19:11, a spus:
Intr-adevar, nr 5 i-a apartinut lui Richard Burns in 2001 (6 era Markko Martin), in 2002 numerele de concurs la Subaru erau 11 (Solberg) si 10 (Makinen).
Salutari colegu, stiu ce firma e autoart dar si pe cutia respectiva apare scris autoart, si dedesubt un mic logo hongwell , m-am mirat si eu, mai erau cateva masini vechi(T1, kafer, 356 porsche, dar rotile si unele chestii erau diferite de cele cararama), totusi pt 15ron mi s-a parut acceptabil calitatea, si are destule detalii, ulterior vreau sa-i pictez interiorul sa arate mai real.
cei care sunt interesati in mures am vazut destule masinute cararama, la piata de rusi mao ales, la 1:43, 72 sau 87, la preturi intre 5-18 ron, kafer , t1, si altele, daca e interesat cineva pot sa-i cumpar aduc si chitanta sa nu fie neintelegeri, la cele luate din piata sau am prieten un distribuitor de jocuri si aduce uneori cararama sau high speed, cu cea mai mare placere si le aduc pana in brasov daca e cazul.
Postat 20 October 2008 - 07:34 PM
VIPER, la 20 Oct 2008, 20:26, a spus:
Da, masina arata ok. Cu ceva vopsea pe jante si roll-bar-uri o sa arate si mai fain
Da, sigla nu ca la autoart, vreu sa-i vopsesc roll barul, scaunule, are si stingator, si apar si castile pilotiilor ,jantele cu auriul subaru vreu sa vopsesc, ce ma supara ca nu are oglinda pe dreapta, la celelalte masinute de raliuri am vopsit unele parti in interior dar nu cu airbrush ci cu pensula, dar au iesit zic eu bine. cand am timp mai pun poze cu masinile de raliuri si ceva prezentare. din pacate bani pt 1:18 nu am si nici spatiu , 1:43 reprezinta un compromis destul de bun, au destule detalii si preturile acceptabile, nu ma refer la minichamps care mi se par extraordinare dar scumpe pt buzunarul romanului.
Postat 20 October 2008 - 07:36 PM
Atti, la 20 Oct 2008, 20:34, a spus:
Scuze acum m-am uitat, nu erau ochelarii la mine, scrie Autocraft si nu autoart.
Postat 20 October 2008 - 09:18 PM
Ahhh, si dubita Ford pe care scrie Ford, e la 1/72????
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 20 October 2008 - 09:18 PM
Postat 20 October 2008 - 10:05 PM
VIPER, la 20 Oct 2008, 22:18, a spus:
Ahhh, si dubita Ford pe care scrie Ford, e la 1/72????
Focusul este din 2002 , a participat la raliul greciei pilotat de regretatul Colin McRae si Nicki Grist, la scara 1:43 cu destul de multe detalii, culorile si afisele toate respecta masina reala cu o esceptie, lipsesc abtibildurile Martini dupa cum am vazut la poze reale., sincer nu stiu ce producator e ca l-am luat cu o revista din ungaria, era o colectie de 20 de masini de raliuri si le mans, eu am prins ultimele 5 numere, dar am gasti si cateva pe ebay ca al meu.
Dubita Ford e la 1:72 , l-am luat din piata cu 24ron, mai are un trailer si un mini one pe ea,am mai vazut una exact ca a mea la diverta din mures la 28ron.
Postat 01 March 2009 - 12:49 PM
Dar totusi m-am gandit sa-l transform, sa-l fac un custom, si as avea nevoie de ceva ajutor din partea voastra.
Nu am modificat inca masina la scara asta, si nu stiu de unde gasesc roti pt ea, vreo idee? pe ebay sunt multe kituri, dar as incerca sa caut aici pe forum. o alta dilema este cum ii pu alte roti, am incercat sa demontez pe cele originale si nu am reusit, adica mii frica sa nu ii rup, nu stiu cum is prinse, la bburago es usor sa demontezi. poate am sai pun ceva flacari ca am facut rost de un airbrush, sai vopsesc plafonul masinii cu negru mat si ii pun leduri sau smduri la faruri si sub.
dar sa vad cum si unde gasesc roti si sa gasesc a modalitate de montare.
Astept suggestii , referitor la cum sa ma apuc si de vopsit, inca nu am facut si as vrea sa incerc.
Mersi mult, si spor la colectionat.