Forum Machete,Modelism,Hobby: Colectia mea - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Colectia mea

#1 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 19-February 08

Postat 16 October 2008 - 05:02 PM

Salutari, am mai scris odata pe forumul acesta, in legatura cu machetele revell si am promis ca postez poze cu masinutele mele, colectionez de la o varsta mica, dar in ultimii doi an am luat mai multe masinute mai ales la scari mai mici.Majoritatea sunt de la hongwell, bburago, maisto, high speed. la 1:18 am un Ferrari F40, Mercedes Gullwing si un Mercedes SSK, la 1:24 am Shelby Cobra, VW Kafer, Renault Schlesser Buggy, la 1:43 Shelby Cobra,VW T1 Samba, T1 Pritsch, Porsche 997 Carrera, Porsche 993 GT2, Porsche 356 Roadster, Audi Quattro Sport 1984, Lancia Delta Integrale 1990, Ford Focus WRC 2002, Fiat Abbarth 1973, Matra MS670B 1973, la 1:72 VW Beetle,Golf V GTI, Ford Ka, Ford Transit, VW Kafer, Mini one,Mini vechi, BMW Z8, Lotus ELise, Chevrolet BelAir, ASton Martin DB7, Porsche 911 cabrio 2x, Porsche Carrera GT,Cayenne, Land Rover, Audi TT si la 1:87 Karmann Ghia, BMW e46 cabrio. sper ca nu le-am scris pe toate, mai mult ma pasioneaza masinile vechi si de raliu, dar din pacate la scara mai mica nu prea se mai gaseste :drinks: si la 1:18 e cam scump. Masinile de raliuri le-am luat cu o revista , nu scrie producatorul, era a revista din ungaria, da pana ce am observat erau numai ultimele 5 si era o colectie cu 20 de masini frumoase, am mai pictat ulterior la unele scaunele, roll barul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040433.JPG
  • Imagine atasata: P1040434.JPG
  • Imagine atasata: P1040435.JPG
  • Imagine atasata: P1040436.JPG
  • Imagine atasata: P1040437.JPG

#2 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 16 October 2008 - 05:07 PM

Continuare !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040438.JPG
  • Imagine atasata: P1040439.JPG
  • Imagine atasata: P1040440.JPG

#3 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 20 October 2008 - 05:30 PM

Cea mai noua achizitie, la scara 1:43, Subaru Impreza WRC din 2001 , destul de detaliat, pe masina scrie ca e masina de monte carlo din 2002 dar este gresit, in fine masina totusi arata bine, l-am gasit la auchan sub marca autoart( hongwell), se pare ca este o serie mai ieftina, deoarece geamurile sunt lipite din exterior , lipseste oglinda pe dreapta :dribble: si mai sunt diferente de vechile serii hongwell. masina cu nr 5 a fost pilotata de richard burns in 2001 daca nu ma insel. Am mai vazut si alte din seria 143XND, masinile de raliuri, sper sa pot achizitona si peugeot 206 wrc :drinks:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040603.JPG
  • Imagine atasata: P1040604.JPG

#4 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 20 October 2008 - 06:11 PM

AutoArt e firma italiana, nu are nici o tangenta cu Hongwell!

Intr-adevar, nr 5 i-a apartinut lui Richard Burns in 2001 (6 era Markko Martin), in 2002 numerele de concurs la Subaru erau 11 (Solberg) si 10 (Makinen).

#5 Useril este offline   ciprian_gl 

• Membru senior
  • Postari: 234
  • Inregistrat: 23-March 08
  • Interests:Modelism in general... si tuningul.

Postat 20 October 2008 - 07:09 PM

GG - Ca detaliere seamana cu macheta mea la 1/72 subaru impreza wrc si numaul e identic! Probabil la ata se vede mai bn sigla masini...

#6 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 20 October 2008 - 07:21 PM

Vezi postareaVIPER, la 20 Oct 2008, 19:11, a spus:

AutoArt e firma italiana, nu are nici o tangenta cu Hongwell!

Intr-adevar, nr 5 i-a apartinut lui Richard Burns in 2001 (6 era Markko Martin), in 2002 numerele de concurs la Subaru erau 11 (Solberg) si 10 (Makinen).

Salutari colegu, stiu ce firma e autoart dar si pe cutia respectiva apare scris autoart, si dedesubt un mic logo hongwell , m-am mirat si eu, mai erau cateva masini vechi(T1, kafer, 356 porsche, dar rotile si unele chestii erau diferite de cele cararama), totusi pt 15ron mi s-a parut acceptabil calitatea, si are destule detalii, ulterior vreau sa-i pictez interiorul sa arate mai real.

cei care sunt interesati in mures am vazut destule masinute cararama, la piata de rusi mao ales, la 1:43, 72 sau 87, la preturi intre 5-18 ron, kafer , t1, si altele, daca e interesat cineva pot sa-i cumpar aduc si chitanta sa nu fie neintelegeri, la cele luate din piata sau am prieten un distribuitor de jocuri si aduce uneori cararama sau high speed, cu cea mai mare placere si le aduc pana in brasov daca e cazul.

#7 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 20 October 2008 - 07:26 PM

Acum depinde cum au scris Autoart. Daca nu e sigla italienilor, merge :D

Da, masina arata ok. Cu ceva vopsea pe jante si roll-bar-uri o sa arate si mai fain :drinks:

#8 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 20 October 2008 - 07:34 PM

Vezi postareaVIPER, la 20 Oct 2008, 20:26, a spus:

Acum depinde cum au scris Autoart. Daca nu e sigla italienilor, merge :D

Da, masina arata ok. Cu ceva vopsea pe jante si roll-bar-uri o sa arate si mai fain :drinks:

Da, sigla nu ca la autoart, vreu sa-i vopsesc roll barul, scaunule, are si stingator, si apar si castile pilotiilor ,jantele cu auriul subaru vreu sa vopsesc, ce ma supara ca nu are oglinda pe dreapta, la celelalte masinute de raliuri am vopsit unele parti in interior dar nu cu airbrush ci cu pensula, dar au iesit zic eu bine. cand am timp mai pun poze cu masinile de raliuri si ceva prezentare. din pacate bani pt 1:18 nu am si nici spatiu , 1:43 reprezinta un compromis destul de bun, au destule detalii si preturile acceptabile, nu ma refer la minichamps care mi se par extraordinare dar scumpe pt buzunarul romanului.

#9 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 20 October 2008 - 07:36 PM

Vezi postareaAtti, la 20 Oct 2008, 20:34, a spus:

Da, sigla nu ca la autoart, vreu sa-i vopsesc roll barul, scaunule, are si stingator, si apar si castile pilotiilor ,jantele cu auriul subaru vreu sa vopsesc, ce ma supara ca nu are oglinda pe dreapta, la celelalte masinute de raliuri am vopsit unele parti in interior dar nu cu airbrush ci cu pensula, dar au iesit zic eu bine. cand am timp mai pun poze cu masinile de raliuri si ceva prezentare. din pacate bani pt 1:18 nu am si nici spatiu , 1:43 reprezinta un compromis destul de bun, au destule detalii si preturile acceptabile, nu ma refer la minichamps care mi se par extraordinare dar scumpe pt buzunarul romanului.

Scuze acum m-am uitat, nu erau ochelarii la mine, scrie Autocraft :drinks: :dribble: si nu autoart.

#10 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 20 October 2008 - 09:18 PM

Te rog mult, poti face niste poze mai detaliate la Focus-ul WRC? Multumesc. Si daca se poate, ceva detalii (scara, producator, pilot, echipa etc).

Ahhh, si dubita Ford pe care scrie Ford, e la 1/72????

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 20 October 2008 - 09:18 PM

#11 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 20 October 2008 - 10:05 PM

Vezi postareaVIPER, la 20 Oct 2008, 22:18, a spus:

Te rog mult, poti face niste poze mai detaliate la Focus-ul WRC? Multumesc. Si daca se poate, ceva detalii (scara, producator, pilot, echipa etc).

Ahhh, si dubita Ford pe care scrie Ford, e la 1/72????

Focusul este din 2002 , a participat la raliul greciei pilotat de regretatul Colin McRae si Nicki Grist, la scara 1:43 cu destul de multe detalii, culorile si afisele toate respecta masina reala cu o esceptie, lipsesc abtibildurile Martini dupa cum am vazut la poze reale., sincer nu stiu ce producator e ca l-am luat cu o revista din ungaria, era o colectie de 20 de masini de raliuri si le mans, eu am prins ultimele 5 numere, dar am gasti si cateva pe ebay ca al meu.
Dubita Ford e la 1:72 , l-am luat din piata cu 24ron, mai are un trailer si un mini one pe ea,am mai vazut una exact ca a mea la diverta din mures la 28ron.

#12 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 20 October 2008 - 10:15 PM

Poze cu focusu

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040606.JPG
  • Imagine atasata: P1040608.JPG
  • Imagine atasata: P1040609.JPG
  • Imagine atasata: P1040609.JPG

#13 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 20 October 2008 - 10:32 PM

Multumesc mult, intr-adevar, Focus-ul e o piesa de colectie! Bine, si duba arata criminal :D

#14 Useril este offline   modelcollector 

• Membru senior
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 26-October 08
  • Interests:Colectionar machete 1:18

Postat 26 October 2008 - 06:52 PM

Vezi postareaVIPER, la 20 Oct 2008, 22:32, a spus:

Multumesc mult, intr-adevar, Focus-ul e o piesa de colectie! Bine, si duba arata criminal :D

nu vinzi f40 ?

#15 Useril este offline   tibytzu94 

• Membru deplin
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 31-January 09

Postat 06 February 2009 - 12:09 PM

FOARTE FRUMOASE!.... :whistle: :bang: spor la aunat!

#16 Useril este offline   Atti 

• Membru deplin

Postat 01 March 2009 - 12:49 PM

Salutare, de mult nu am mai postat pe forum, am revenit cu o noua masinuta in colectia mea, este un Chevrolet Nomad 1955, de la maisto la 1:18. Masina pare ok la pretu respectiv, la inceput l-am luat cu un anume scop, de a monta un harddisk de laptop in ea si sa o transform in hdd extern, dar intre timp mi s-a facut mila sa-i tai interiorul si cred ca pentru proeict am sa caut alta masina.
Dar totusi m-am gandit sa-l transform, sa-l fac un custom, si as avea nevoie de ceva ajutor din partea voastra.
Nu am modificat inca masina la scara asta, si nu stiu de unde gasesc roti pt ea, vreo idee? pe ebay sunt multe kituri, dar as incerca sa caut aici pe forum. o alta dilema este cum ii pu alte roti, am incercat sa demontez pe cele originale si nu am reusit, adica mii frica sa nu ii rup, nu stiu cum is prinse, la bburago es usor sa demontezi. poate am sai pun ceva flacari ca am facut rost de un airbrush, sai vopsesc plafonul masinii cu negru mat si ii pun leduri sau smduri la faruri si sub.
dar sa vad cum si unde gasesc roti si sa gasesc a modalitate de montare.
Astept suggestii , referitor la cum sa ma apuc si de vopsit, inca nu am facut si as vrea sa incerc.
Mersi mult, si spor la colectionat.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040679.JPG
  • Imagine atasata: P1040681.JPG
  • Imagine atasata: P1040680.JPG
  • Imagine atasata: P1040683.JPG

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi