Forum Machete,Modelism,Hobby: modele schuco 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

modele schuco 1/72

#1 Useril este offline   corgi 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 27-November 07

Postat 16 October 2008 - 12:42 PM

Pentru cei care aduna modele auto la 1/72: La magazinul de trenulete Roco, de vis-a-vis de Facultatea de Drept, b-d Kogalniceanu, are urmatoarele modele Schuco scara 1/72 (inclusiv noutatile) - Fiat Grande Punto rosu, Porsche Cayenne negru, BMW Isseta Lufthansa, BMW Isseta crem cu visiniu, VW Beetle cabrio Lufthansa, Mazda RX 8 negru, Ford Fiesta negru, Volvo C30 argintiu metalizat, VW Golf 5 GT visiniu, noul BMW 330 negru, Alfa Romeo Brera argintiu metalizat, Porsche GT negru, Subaru Imprezza WRC albastru, de raliu.

Pot fi vizionate aici: http://www.schuco.de/uk/models/junior_line...or_cars_172.htm

Bafta!

#2 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 06-September 07

Postat 16 October 2008 - 06:50 PM

Dar pretu de 30 ron / bucata ce iti spune? mi se pare un pic speculativ avand in vedere ca mai pe orce site nici un model nu sare de 5 e?

#3 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 17 October 2008 - 10:10 AM

A mai avut modele Schuco acum vreo 2 ani (atunci le-am vazut eu) si tot scumpe erau. La banii astia nu stiu cine le cumpara, probabil colectionarii care au bani sau nestiutorii care intra in magazin... Nu e importator oficial in Romania, le cumpara din magazine si le revinde aici, probabil din cauza asta preturile asa umflate.

#4 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 06-September 07

Postat 17 October 2008 - 01:30 PM

Nu e neaparat vorba de bani, cred ca e un prag psihologic, eu chiar imi doresc anumite modele de la el si slava domnului as avea posibilitati sa mi le iau, poate o sa mi le si iau dar parca nu gandindu-ma ca, cu banii astia pot sa-mi iau toata serai de mini race de la domnul Zamfirescu inca preget. Mai ales ca sunt modele comune pe care le gasesti pe orunde pe net.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi