EDUARD (Czech Rep.) machete si acesorii Kiturile acestui producator renumit, disponibile si in Romania
Postat 22 December 2008 - 03:54 PM
Firma transportatoare mi-a confirmat ca maine, 23.12.2008, o sa primesc transportul Eduard. Am sa fac tot posibilul ca maine dupamasa sa si expediez comenzile pe care le-ati facut - asta daca nu aveti alte preferinte.
Z-mare: te rog sa-mi dai adresa ta prin PM sau e-mail (xabahobby@yahoo.com)
Z-mare: te rog sa-mi dai adresa ta prin PM sau e-mail (xabahobby@yahoo.com)
Postat 05 January 2009 - 03:59 PM
Din reactiile voastre inteleg ca sunteti multumiti. Ma bucur pentru asta
(Daca nu este asa va rog sa-mi scrieti nemultumirile voastre)
tgr: Urmatorul transport va veni in jur de sfarsitul lui februarie (aproximativ). Aboneaza-te la acest topic, sau trimite-mi prin PM adresa ta de e-mail si te voi anunta din timp.
(Daca nu este asa va rog sa-mi scrieti nemultumirile voastre)
tgr: Urmatorul transport va veni in jur de sfarsitul lui februarie (aproximativ). Aboneaza-te la acest topic, sau trimite-mi prin PM adresa ta de e-mail si te voi anunta din timp.
Schumy, la 4 Jan 2009, 19:49, a spus:
multumesc mult
Postat 06 January 2009 - 02:06 PM
Dragi tovarasi,
Atasez ultima versiune a listei de preturi Eduard-Xaba. Ea a fost completata cu ultimele aparitii in materie de machete, iar preturile au fost actualizate la cursul USD/Ron din zilele noastre.
Detalii despre produse gasiti pe saitul www.eduard.cz folosind functia de cautare pe baza codului de comanda. Procedati in felul urmator: dati click pe "advanced search" (stanga jos) dupa care treceti "cod articol" din fisierul .xls la rubrica "catalogue number" si dati click pe butonul "search".
Spor la modelit!
Teh: Bine ai venit in "club"; ti-am trimis e-mail.
Atasez ultima versiune a listei de preturi Eduard-Xaba. Ea a fost completata cu ultimele aparitii in materie de machete, iar preturile au fost actualizate la cursul USD/Ron din zilele noastre.
Detalii despre produse gasiti pe saitul www.eduard.cz folosind functia de cautare pe baza codului de comanda. Procedati in felul urmator: dati click pe "advanced search" (stanga jos) dupa care treceti "cod articol" din fisierul .xls la rubrica "catalogue number" si dati click pe butonul "search".
Spor la modelit!
Teh: Bine ai venit in "club"; ti-am trimis e-mail.
Postat 03 February 2009 - 10:04 AM
Asa cum am promis, in cursul lunii februarie 2009 am sa aduc un nou transport de la Eduard. Va rog sa-mi transmiteti prin PM sau e-mail (xabahobby@yahoo.com) comenzile voastre in perioada 03 - 15.02.2009, transportul urmand sa soseasca pana la 24.02.2009. Preturile sunt cele de pe saitul www.eduard.cz (USD), echivalate la cursul 3.42 Ron/USD (curs vanzare Banca Transilvania). Pentru cautarea produselor va recomand optiunea “Advanced search”, care poate fi accesata prin butonul din coltul stanga-jos al paginii de start.
Comenzile inregistrate pana acum sunt : Blue-Max (35309, 35751), Claudiu (35818), Tibi22 (24001, 24009), Tomcat (35734). Acestea pot fi modificate (anulate sau completate) pana in 15.02.2009.
Comenzile inregistrate pana acum sunt : Blue-Max (35309, 35751), Claudiu (35818), Tibi22 (24001, 24009), Tomcat (35734). Acestea pot fi modificate (anulate sau completate) pana in 15.02.2009.