bog_ldx, la 25 February 2015 - 09:52 AM, a spus:
EDUARD (Czech Rep.) machete si acesorii Kiturile acestui producator renumit, disponibile si in Romania
Postat 25 February 2015 - 02:02 PM
Luni, 02.03.2015, voi lansa comanda de aprovizionare aferenta lunii Martie 2015, la furnizorul Modelimex. Marfurile comandate vor ajunge la Cluj in perioada 12-13.03.2015. Astept precomenzile voastre pana la data de 01.03.2015 (inclusiv), prin mesaje private sau prin e-mail (la adresele office@xaba.ro sau xabahobby@yahoo.com).
Produsele disponibile pot fi identificate pe saitul www.modelimex.com. Puteti calcula preturi de referinta transformand in lei preturile afisate in Eur, la cursul 4.50 Ron/Eur.
Transportul este gratuit in cazul comenzilor de peste 200lei. La comenzile mai mici de 200lei se adauga doar 11lei transport intern (cu plata ramburs) sau 3lei, in cazul platilor in cont bancar (ING sau BRD).
Spor, si numai bine!
PS. * Prin ‘produse disponibile’ inteleg toate produsele afisate pe www.modelimex.com, cu optiunea ’buy’ activa – indiferent daca se afla pe stoc, sau nu. In cazul in care un produs dorit nu se afla pe stoc, verificati informatia de la rubrica ‘availability’, unde se specifica termenul mediu in care acesta poate fi aprovizionat de catre modelimex. Daca un produs dorit are stocul 0, dar termenul de aprovizionare specificat este de maximum o saptamana, atunci sunt sanse mari ca acesta sa vina cu transportul actual.
Postat 02 March 2015 - 06:49 PM
Postat 16 March 2015 - 12:27 PM
In cursul zilei de maine voi receptiona transportul lunii Mar-2015.
Noutatile si completarile de stoc au fost incarcate pe sait.
Vizitati www.xaba.ro
Postat 28 March 2015 - 07:36 PM
bog_ldx, la 26 March 2015 - 08:12 PM, a spus:
Mi-am notat comanda, Bogdan, multumesc. Numai bine
panzerseba, la 27 March 2015 - 01:17 PM, a spus:
Daca este ok, iti da Marius (Wittman) banii si imi trimite el coletul.
Cu multumiri, Sebastian S.
Sigur, nicio problema. Week-end placut in continuare
Postat 28 March 2015 - 08:10 PM
Joi, 02.04.2015, voi lansa comanda de aprovizionare aferenta lunii Aprilie 2015, la furnizorul Modelimex. Marfurile comandate vor ajunge la Cluj in perioada 14-15.04.2015. Astept precomenzile voastre pana la data de 01.04.2015 (inclusiv), prin mesaje private sau prin e-mail (la adresele office@xaba.ro sau xabahobby@yahoo.com).
Produsele disponibile pot fi identificate pe saitul www.modelimex.com. Puteti calcula preturi de referinta transformand in lei preturile afisate in Eur, la cursul 4.50 Ron/Eur.
Transportul este gratuit in cazul comenzilor de peste 200lei. La comenzile mai mici de 200lei se adauga doar 11lei transport intern (cu plata ramburs) sau 3lei, in cazul platilor in cont bancar (ING sau BRD).
Spor, si numai bine!
PS. * Prin ‘produse disponibile’ inteleg toate produsele afisate pe www.modelimex.com, cu optiunea ’buy’ activa – indiferent daca se afla pe stoc, sau nu. In cazul in care un produs dorit nu se afla pe stoc, verificati informatia de la rubrica ‘availability’, unde se specifica termenul mediu in care acesta poate fi aprovizionat de catre modelimex. Daca un produs dorit are stocul 0, dar termenul de aprovizionare specificat este de maximum o saptamana, atunci sunt sanse mari ca acesta sa vina cu transportul actual.
Postat 27 April 2015 - 08:25 PM
Vineri, 01.05.2015, voi lansa comanda de aprovizionare aferenta lunii Mai 2015, la furnizorul Modelimex. Marfurile comandate vor ajunge la Cluj in perioada 19-20.05.2015. Astept precomenzile voastre pana la data de 01.05.2015 (inclusiv), prin mesaje private sau prin e-mail (la adresele office@xaba.ro sau xabahobby@yahoo.com).
In paralel voi aduce un alt transport, care va include produse AK Interactive, Gunze Sangyo, Hobby Boss, ICM, Italeri, Trumpeter, Zvezda. Atasez lista de preturi detaliata.
Produsele disponibile pot fi identificate pe saitul www.modelimex.com., sau in lista de preturi atasata.
Spor, si numai bine!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 23 August 2018 - 10:32 AM
Postat 28 April 2015 - 12:52 PM
Cu ocazia acestei comenzi doresc si eu:
http://www.eduard.co...ekend-1-48.html adica FE617
Astept vesti cu suma ce trebuie sa o decontez si contul / banca la care voi efectua plata.
Toate cele bine
Postat 28 April 2015 - 01:15 PM
Totalul de plata va fi 56lei; din care 53lei costa setul FE617, si 3lei costa transportul, cu plata in cont. Va rog sa asteptati cu plata pana va confirm receptionarea produsului - am sa va dau datele contului la momenntul oportun.
Multumesc,
130130, la 28 April 2015 - 12:52 PM, a spus:
Cu ocazia acestei comenzi doresc si eu:
http://www.eduard.co...ekend-1-48.html adica FE617
Astept vesti cu suma ce trebuie sa o decontez si contul / banca la care voi efectua plata.
Toate cele bine