Postat 06 December 2008 - 04:04 PM
DGDaniel:
Preturile produselor din primul transport au fost calculate la cursul 2.75 Ron/USD valabil la data in care le-am platit. Intre timp Cursul USD a crescut semnificativ, iar cursul de referinta data de mine pentru actualul transport (3.09 Ron/USD) este cu 12.4% mai mare. Concluzie: chiar daca discountul de Craciun de 12% nu se aplica pentru produsele din transportul precedent, preturile sunt la acelasi nivel din cauza diferentei de curs valutar.
Linkul inclus de tine duce la Fw-190F8 8179 (si nu A8 cum scrii in mesaj) care se afla pe stoc, si o pot expedia luni, 08.12.08, la pretul de 106 lei + 7 lei transport. Confirmi?
Uhu: ambele produse solicitate de tine (FE346, FE328) sunt pe stoc, ti le pot expedia luni (valoare totala 42 lei + 7 lei transport). Daca e OK, trimite-mi adresa ta postala prin PM sau mail (xabahobby@yahoo.com).
Paul: produsul solicitat de tine (FE386) este pe stoc, ti le pot expedia luni (valoare 21 lei + 7 lei transport). Daca e OK, trimite-mi adresa ta postala prin PM sau mail (xabahobby@yahoo.com).