1. treaba cu BV 141 e distractiva si sta cam asa:
acum vreo trei ani pe situl unui tip din Olanda care se ocupa de grafica 3d (pe numele lui Ronnie Olsthoorn)
a aparut BV-ul in culori romanesti. situl era
http://home.wanadoo....aider/index.htm
omul lucreaza destul de fain in special diverse avioane in 3D. La ora aia m-am super-entuziasmat si i-am scris un mail intrebandu-l daca are info ca avionul ala ar fi avut culori romanesti. Mi-a raspuns ca nu dar e "cool-looking" Ulterior imaginile au aparut si pe luft'46.com si de acolo probabil cineva s-a inspirat si a facut macheta.
2. asta imi aduec aminte perfect de ce povestea cineva de pe forumul asta (sau poate pe forumul vechi de la revell, nu mai stiu exact) despre cum au facut cei de la AModel macheta lui Me109W fara ca acesta sa fi existat in realitate, luandu-se dupa nu stiu ce planuri si imagini care la randul lor erau inspirate dupa o carte de beletristica si tot asa
3. tot acum vreo 3 ani, un amic la un moment de mare plictiseala a modificat o imagine 3d a unui Airbus 3xx, actual A380, din schema de vopsire Lufthansa in schema de vopsire Tarom. A postat-o de 1 aprilie pe un forum romanesc cu un text de genul: Ministrul turismului, Agathon anunta ca Tarom are o comanda ferma pt 3 A380 si 4 optiuni ca urmare a deschiderii in curand a Dracula Park si a renasterii litoralului, bla , bla. Ca unii pe forum s-au prins si unii nu era oarecum de asteptat dar dupa vreun an poza aparuse deja pe airliners.net si aia comentau ca de unde are Tarom bani, dar nici unul nu isi punea problema ca e o poanta
De ce am ocupat atata spatiu cu scrisul? Morala e ca informatia de pe net cred ca ar trebui tratata cu mare prudenta, nu de alta dar unii pot munci luni intregi pt gluma unuia.
Aceasta postare a fost editata de MiG: 22 July 2005 - 02:14 AM