Forum Machete,Modelism,Hobby: L-39 Albatros 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

L-39 Albatros 1/72 1/72 Eduard

#1 Useril este offline   balki 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 12-August 06

Postat 15 October 2008 - 10:25 AM

Sfios, pun si eu cateva poze cu ultima macheta terminata. Este unul din cele doua L-39 albatros de la Eduard. Macheta este ok, am avut ceva probleme la montarea cockpit-ului care, dupa ce l-am asamblat si i-am pus detaliile PE nu m-a mai lasat sa inchid fuselajul. S-a rezolvat in final cu o mare slefuire.
Culorile nu cred ca le-am nimerit prea bine, la verde imi da senzatia de gazare si parca e prea inchis. Mai am de pus decalurile, de montat cupolele in pozitia deschis, antenute... si ce-o sa mai spuneti voi.
Al 2-lea Albatros as vrea sa-l fac in culorile romanesti, iar pt asta va rog sa-mi spuneti ce cod de vopsea as putea folosi si daca imi sunt bune decalurile din setul pentru MiG-21/29 de la parcmodels.
si acum pozele:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 15 October 2008 - 10:33 AM

Cred ca merge un darh ghost gray-ModelMaster! Un picut deschis! Ce anume ai slefuit "gros" la cockpit? Am si eu un set Dual Combo si vreau sa stiu ce ma asteapta!

#3 Useril este offline   balki 

• Membru senior
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 12-August 06

Postat 15 October 2008 - 11:09 AM

Lateralele fuzelajului (le-am subtiat nitel pe interior) si un pic din panourile laterale ale cockpitului. nu stiu care a fost exact problema, la brut mi s-a aliniat bine,dupa ce am pus PE si restul bordului nu a mai picat bine in fuzelaj. Sunt convins ca eu am gresit undeva, sunt curios daca la celalalt se mai intampla.

#4 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 15 October 2008 - 03:25 PM

Eu am avut probleme cu scaunele de catapultare: a trebuit sa le mai scurtez nitel ca sa pot inchide cupolele.
Decalurile de la Parcmodels sunt un pic mai mari in diametru (ma refer la aripi). Pentru deriva ar trebui unele si mai mici...

#5 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 15 October 2008 - 03:27 PM

Am uitat sa-ti zic: setul ProfiPack, tot de la Eduard, contine tot ceea ce trebuie dpdv decaluri pentru un L-39 romanesc.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi