Sfios, pun si eu cateva poze cu ultima macheta terminata. Este unul din cele doua L-39 albatros de la Eduard. Macheta este ok, am avut ceva probleme la montarea cockpit-ului care, dupa ce l-am asamblat si i-am pus detaliile PE nu m-a mai lasat sa inchid fuselajul. S-a rezolvat in final cu o mare slefuire.
Culorile nu cred ca le-am nimerit prea bine, la verde imi da senzatia de gazare si parca e prea inchis. Mai am de pus decalurile, de montat cupolele in pozitia deschis, antenute... si ce-o sa mai spuneti voi.
Al 2-lea Albatros as vrea sa-l fac in culorile romanesti, iar pt asta va rog sa-mi spuneti ce cod de vopsea as putea folosi si daca imi sunt bune decalurile din setul pentru MiG-21/29 de la parcmodels.
si acum pozele:
Pagina 1 din 1
L-39 Albatros 1/72 1/72 Eduard
Postat 15 October 2008 - 11:09 AM
Lateralele fuzelajului (le-am subtiat nitel pe interior) si un pic din panourile laterale ale cockpitului. nu stiu care a fost exact problema, la brut mi s-a aliniat bine,dupa ce am pus PE si restul bordului nu a mai picat bine in fuzelaj. Sunt convins ca eu am gresit undeva, sunt curios daca la celalalt se mai intampla.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1