Intalnirea lunii octombrie la Muzeul Militar
Postat 19 October 2008 - 05:25 PM
Ma roade invidia dar ma incanta faptul ca pastrarea traditiei duce la astfel de agape.
Am cateva intrebari:
1. S-a discutat problema "Alba 2008-2009", daca Da la ce concluzii s-a ajuns?
2. Bogy-san si matale esti dintre cei ce evita postarea pe site? Am sanse sa aflu amanunte despre diorama?
Scara 1/72, nu ? Preiser ?
Pietre precum baza din diorama sunt specifice pentru malul marii, ai pagubit cumva ecosistemul sud-est-ic?
Sursa pentru eticheta?
Figurine, peisaj...sunt cateva mistere ce-si asteapta solutia.
3.Dupa nuanta de rosu, as zice ca iar l-am ratat pe alguhan, asa-i?
Am cateva intrebari:
1. S-a discutat problema "Alba 2008-2009", daca Da la ce concluzii s-a ajuns?
2. Bogy-san si matale esti dintre cei ce evita postarea pe site? Am sanse sa aflu amanunte despre diorama?
Scara 1/72, nu ? Preiser ?
Pietre precum baza din diorama sunt specifice pentru malul marii, ai pagubit cumva ecosistemul sud-est-ic?
Sursa pentru eticheta?
Figurine, peisaj...sunt cateva mistere ce-si asteapta solutia.
3.Dupa nuanta de rosu, as zice ca iar l-am ratat pe alguhan, asa-i?
Aceasta postare a fost editata de alexie: 19 October 2008 - 05:26 PM
Postat 21 October 2008 - 11:24 AM
Dupa lupte seculare, mi-am creat in sfarsit un cont, in special ca sa-i multumesc lui Olaf pentru clarificari.
Nu stiam daca sa ma bucur, intrucat Alexie m-a comparat/confundat cu Alguhan , sau sa ma oftic, intrucat nu m-a luat in calcul .
Oricum, merci pentru aprecieri.
Nu stiam daca sa ma bucur, intrucat Alexie m-a comparat/confundat cu Alguhan , sau sa ma oftic, intrucat nu m-a luat in calcul .
Postat 21 October 2008 - 03:44 PM
Mare bucurie sa te vad si in paginile forumului Alexandru, mai ales ca faci parte din comunitate de taaaare mult timp .
Bine ai venit!
Sper sa ai interventii mai dese si prezentari de lucrari si aici pe forum.
Cred eu ca sunt destui care ar avea cate ceva de invatat de la tine.
Bafta!
Bine ai venit!
Sper sa ai interventii mai dese si prezentari de lucrari si aici pe forum.
Cred eu ca sunt destui care ar avea cate ceva de invatat de la tine.
Bafta!
Postat 21 October 2008 - 08:03 PM
alexelu_marinelu, la 21 Oct 2008, 12:24, a spus:
Dupa lupte seculare, mi-am creat in sfarsit un cont, in special ca sa-i multumesc lui Olaf pentru clarificari.
Maestre! Ma bucur de faptul ca incepand de azi te pot "lua in calcul".
Postat 21 October 2008 - 11:06 PM
Alexie, Bogy a primit vreo 4-5 avioane si de atunci nu mai iese din baie. Am vorbit cu el la telefon....In fine, a vorbit el...
Neavand terminal la cada nu are cum sa te lamureasca momentaL despre diorama.
Piatra e furata de la mare din cate mi-aduc aminte (a implicat si sotia). Niemtzai sunt la 1/35 si la fel si restul ca sa se potriveasca.
Cand am vazut-o eu era neterminata si se jura ca o sa ia pigment Agama ca sa dea cu rosu. pot sa jur ca iar a ramas sotia fara farduri si Zed (bracul din dotare) fara o portie de granule.....Modelist de Dr. Taberei - utilizeaza tot ce prinde.
Neavand terminal la cada nu are cum sa te lamureasca momentaL despre diorama.
Piatra e furata de la mare din cate mi-aduc aminte (a implicat si sotia). Niemtzai sunt la 1/35 si la fel si restul ca sa se potriveasca.
Cand am vazut-o eu era neterminata si se jura ca o sa ia pigment Agama ca sa dea cu rosu. pot sa jur ca iar a ramas sotia fara farduri si Zed (bracul din dotare) fara o portie de granule.....Modelist de Dr. Taberei - utilizeaza tot ce prinde.
Postat 22 October 2008 - 06:37 AM
scuze pentru raspunsul cu intarziere dar eu am un net care merge vai mama lui.
Despre diorama: trupeti 1:35 de la Dragon ( Afrika Korps Panzergrenadier); Kubelwagen de la Italeri (care d'abia acum este gata - o sa-i fac poze si o sa-l vedeti - i-am facut partea din spate, nervurile pentru prelata si suportii pentru canistre).
Confirm cele spuse de Wurger adica piatra e de la mare (dar nu am vopsit-o, e lasata naturel)si confirm si implicarea sotiei in activitatile astea modelistice (chestia cu Zep, adica bracul german e usor exagerata, pe el inca nu l-am implicat). Practic, vorbim de ipsos pe suport de lemn, cu nisip - si asta tot naturel - presarat peste solutie de aracet cu apa - apa tot naturel s'asta . Iarba e "fan" sau iarba uscata de la Noch. Boschetii sunt licheni tunsi si ajustati si vopsiti cu aerograful.
Machetele primite cadou. E, aici e aici. E vorba de niste vechituri (astea ca vinul, cu cat is mai vechi cu atat is mai bune):
1. Supermarine Stranraer - Matchbox;
2. Grumman Gosling - Airfix;
3. Yak 1 / 1m - Plastik (parca - adica d'ala polonez);
4. Mitchell B 25 B - Italeri.
Toate sunt la 1:72
Si o sa mai vina un OS2 Kingfisher, un Brewster Buffalo, un He 126 si un DC3 Dakota si astea tot la 1:72
Despre diorama: trupeti 1:35 de la Dragon ( Afrika Korps Panzergrenadier); Kubelwagen de la Italeri (care d'abia acum este gata - o sa-i fac poze si o sa-l vedeti - i-am facut partea din spate, nervurile pentru prelata si suportii pentru canistre).
Confirm cele spuse de Wurger adica piatra e de la mare (dar nu am vopsit-o, e lasata naturel)si confirm si implicarea sotiei in activitatile astea modelistice (chestia cu Zep, adica bracul german e usor exagerata, pe el inca nu l-am implicat). Practic, vorbim de ipsos pe suport de lemn, cu nisip - si asta tot naturel - presarat peste solutie de aracet cu apa - apa tot naturel s'asta . Iarba e "fan" sau iarba uscata de la Noch. Boschetii sunt licheni tunsi si ajustati si vopsiti cu aerograful.
Machetele primite cadou. E, aici e aici. E vorba de niste vechituri (astea ca vinul, cu cat is mai vechi cu atat is mai bune):
1. Supermarine Stranraer - Matchbox;
2. Grumman Gosling - Airfix;
3. Yak 1 / 1m - Plastik (parca - adica d'ala polonez);
4. Mitchell B 25 B - Italeri.
Toate sunt la 1:72
Si o sa mai vina un OS2 Kingfisher, un Brewster Buffalo, un He 126 si un DC3 Dakota si astea tot la 1:72
Postat 30 October 2008 - 12:57 PM
Am fost plecat. Vad ca cu totii v-ati adus aminte de mine. Multumesc.
Incerc sa intru in rutina de cateva luni de zile dar nu pot. Mi-e dor de figurinele mele si sa impart pozele lor cu voi. Sa speram sa reiau activitate in cel mai scurt timp.
Alexandru bine ai venit la forum. Asteptam sa vedem lucrarile tale si aici.
Incerc sa intru in rutina de cateva luni de zile dar nu pot. Mi-e dor de figurinele mele si sa impart pozele lor cu voi. Sa speram sa reiau activitate in cel mai scurt timp.
Alexandru bine ai venit la forum. Asteptam sa vedem lucrarile tale si aici.