Postat 15 February 2009 - 04:25 PM
Gata, fu si astă expozitie! Faina, trebuie sa recunosc. M-am uitat inca o data la vitrine, bucuros si dezamagit! Bucuros pentru ca am vzut lucrari frumoase si dezamagit pentru ca nu am vazut alte lucrari, la fel de frumoase (cam bizie muste pe caciuli, dar asta e...poate la anul, ce ziceti??????)
Drumul, cu toate galbeneala avertizarilor, a fost frumos, fara zapada si troiene, daca nu punem la socoteala partiunea de aproape 1 km, udata de zapada, dintre Sebes si Alba Iulia! Cazarea buna! Intilnirea "traditionala", cica pe motiove de austeritate, am tinut-o la HIND acasa, gaza super primitoare! Am rasfoit cataloage, am combatut teme modelistice, s-a degustat ceva apa de gura modelistica si diluant roze, fara bere ca Olaf tine cura, pretext la cirnaciori si fripturica oferita cu generozitate de gazda (aici e vorba de sotia lui HIND, adica HINDEASA cum ar veni!). A doua zi, operatiunea inversa datei de 15 nov, adica pus totul la loc in cutii. Inca o gazduire la Hind, la fel de placuta si, azi de dimineata, cu noaptea'n cap, hai la drum. Ceva fulguiala pe Dealu Negru si Valea Oltului.
Asta e pe scurt, ca pe lung va spune Olaf!!!!
Ne vedm la anul, sper mult mai multi!!!