Pagina 1 din 1
BMW R75
Postat 20 July 2005 - 12:37 PM
E posibil sa mi se para, dar am senzatia ca doua perechi de cizme sunt gri lucru care nu se putea decat la uniforma din poza.
Referitor la ochelari, iti sugerez alta abordare.
Vopseste lentila cu o culoare putin mai inchisa decat suprafata pe care se afla (in cazul de fata casca) si dupa uscarea vopselei da cu un lac lucios. E doar o sugestie de care nu este musai sa ti cont.
Bafta!
Referitor la ochelari, iti sugerez alta abordare.
Vopseste lentila cu o culoare putin mai inchisa decat suprafata pe care se afla (in cazul de fata casca) si dupa uscarea vopselei da cu un lac lucios. E doar o sugestie de care nu este musai sa ti cont.
Bafta!
Imagini atasate
Postat 21 July 2005 - 09:34 AM
Daca ma uit la poza facuta cu blitz-ul mi se pare ca sunt suficient de prafuiti. Da-ne mai multe detalii: suportul folosit, ce fel de iarba este? Imi place cum arata. Poate mai multa atentie la debavurare (sau nu vad eu bine).
Vad ca exista si spalari, invechirea mi se pare buna. Poate doar pe roti ceva mai multa mizerie, dar daca a mers prin iarba s-a sters asa ca e bine si asa.
Vad ca exista si spalari, invechirea mi se pare buna. Poate doar pe roti ceva mai multa mizerie, dar daca a mers prin iarba s-a sters asa ca e bine si asa.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 21 July 2005 - 09:36 AM
Postat 21 July 2005 - 11:16 AM
Felicitari pentru realizare...........arata foarte bine!
Partea cu ochelarii din aluminiu nu e deloc gresita...........motociclistii germani foloseau si un soi de ochelari din aluminiu cu gauri foarte fine pe care-i foloseau impotriva prafului. Unchiul meu avea o pereche..........am sa-l pun sa-i caute si le fac o poza.
Caut pe cineva care sa aiba rabdare sa-mi faca 2 motociclete 1/35.
Partea cu ochelarii din aluminiu nu e deloc gresita...........motociclistii germani foloseau si un soi de ochelari din aluminiu cu gauri foarte fine pe care-i foloseau impotriva prafului. Unchiul meu avea o pereche..........am sa-l pun sa-i caute si le fac o poza.
Caut pe cineva care sa aiba rabdare sa-mi faca 2 motociclete 1/35.
Postat 21 July 2005 - 11:35 AM
grek, la Jul 21 2005, 12:16 PM, a spus:
N-am spus ca este gresita partea aia ci am sugerat doar o alta abordare
Bafta!
Postat 23 July 2005 - 10:20 AM
Arata bine, dar daca imi permiti cateva observatii:
- cizmele trebuie sa fie negre si nu gri
- gulerul uniformei este verde inchis si nu negru
- nu stiu exact ce tip de camuflaj ai folosit, pare a fi plane tree patern, dar trebuie putin modificat (am gasit ceva pe My Webpage
- cizmele trebuie sa fie negre si nu gri
- gulerul uniformei este verde inchis si nu negru
- nu stiu exact ce tip de camuflaj ai folosit, pare a fi plane tree patern, dar trebuie putin modificat (am gasit ceva pe My Webpage
Arata acest topic
Pagina 1 din 1