Forum Machete,Modelism,Hobby: Cateva imagini de pe frontul de est - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cateva imagini de pe frontul de est

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 02 October 2008 - 07:26 AM

Acum cateva zile, facand curatenie printre lucrurile bunicului, am gasit niste fotografii facute de el pe frontul de est si pe care le-am scanat. Sper sa va placa urmatoarele imagini si dupa ele mai urmeaza putin text....

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Dupa cum ati vazut, sunt niste imagini ale unei diorame scara 1/72 aflata in prezent in lucru. Mai sunt destule lucruri de adaugat la ea, in momentul in care va fi gata mai multe detalii vor f furnizate intr-un topic separat.

Figurinele si casa sunt de la Pegasus Hobbies, pe diorama mai aflandu-se multe "scratch-uri". Diorama va include atat rusii de iarna cat si cei de vara de la Pegasus Hobbies iar casa este Russian Log House-two story (Large Karilian region izba) la care au mai fost adaugate unele lucruri.
Desigur, nu acestea sunt pozitiile finale ale fiigurinelor pe diorama, doar m-am jucat putin ca sa vad cam cum arata.

Cristian Florescu

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 02 October 2008 - 08:26 AM

#2 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 03 October 2008 - 08:55 AM

Conform avatarului si preocuparilor ma asteptam ca bunicul sa fi luptat de partea corecta a baricadei....poate am gresit eu, imaginile fiind surprinse cu Zeiss Zielvier :whistle:

#3 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 03 October 2008 - 09:06 AM

Vezi postareaPanzer_Grenadire, la 2 Oct 2008, 08:26, a spus:

Acum cateva zile, facand curatenie printre lucrurile bunicului, am gasit niste fotografii facute de el pe frontul de est si pe care le-am scanat.

Ar fi interesant sa ne prezinti si fotografiile originale de pe frontul de est ....

#4 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 03 October 2008 - 08:42 PM

Vezi postareaalexie, la 3 Oct 2008, 09:55, a spus:

Conform avatarului si preocuparilor ma asteptam ca bunicul sa fi luptat de partea corecta a baricadei....poate am gresit eu, imaginile fiind surprinse cu Zeiss Zielvier :drinks:

Amandoi au luptat de partea corecta pana in 44.... :hi: Dupa aceea insa au luptat si contra fostilor camarazi.... :whistle: . Imi amintesc o poza a unuia dintre ei pe o parte avand medaliile primite de la nemti iar pe celalata cele de la rusi....bineinteles, poza facuta imediat dupa razboi si bine ascunsa dupa 48... :drinks:

Oricum de binefacerile comunismului nu au scapat, fiind trimisi cu familii cu tot la Canal... :drinks:
Totusi norocosi, tatal bunicii nu s-a ferit prea bine de gloante la Jilava.... :iiam:

Pozele de mai sus le-au facut prin catarea armei, dupa uniforme par a fi facute prin 43... :whistle:

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 03 October 2008 - 08:53 PM

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 03 October 2008 - 08:50 PM

Vezi postareaBlue-Max, la 3 Oct 2008, 10:06, a spus:

Ar fi interesant sa ne prezinti si fotografiile originale de pe frontul de est ....

Probabil odata o sa scanez cateva....

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi