Forum Machete,Modelism,Hobby: Skoda R-2 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Skoda R-2

#1 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Grup: Members
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 29 September 2008 - 10:50 AM

Salut!

Am scos de la naftalina kitul Pz.Kpfw. 35(t) de la CMK (1/35, fireshte! :whistle: ) si vreau sa ma apuc de el! Ca sa evit munca de transformare din Pz 35 (LT vZ) in R-2, am de gand sa reproduc unul livrat de nemtzi in '42 (parca). Acum vine intrebarea la domniile voastre: exemplarele livrate de germani or fi ramas in culoarea "panzer grau" sau au fost revopsite khaki? Sincer, avand in vedere ca aproape tot ce am primit de la germani a ramas in culoarea originala inclin sa cred ca romanii nu au mai pierdut timpul cu vopsitul! Normal ca din fotografii alb-negru nu prea poti sa faci diferenta intre gri foarte inchis si khaki dar, poate, ......?! Din ce am gasit pe frumul worldwar2.ro nu am reusit sa trag o concluzie clara.Deci, poate ma ajutati voi!

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 29 September 2008 - 02:45 PM

Daca aveam un raspuns la intrebarea asta,Skoda meu(tot CMK)ar fi fost gata deja(si poate in vitrina la Machetist 2008);dar n-am gasit ce cautam(si cauti si tu)asa ca "R" sta in cutie. :whistle:

#3 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4843
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 29 September 2008 - 06:03 PM

Din cate am citit, erau vopsite in culori rom .("verdiele da broasca") dupa prima reparatie capitala .

#4 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 29 September 2008 - 08:23 PM

Vezi postareadany, la 29 Sep 2008, 19:03, a spus:

Din cate am citit, erau vopsite in culori rom .("verdiele da broasca") dupa prima reparatie capitala .

Corect frate dany dar, in cazul de fata ele veneau direct de la "reintinerire" de la uzinele Skoda!

#5 Useril este offline   kingtiger3002 

• Membru senior
  • Postari: 475
  • Inregistrat: 07-May 05
  • Interests:Blindate ww2

Postat 29 September 2008 - 09:03 PM

asta e o necunoscuta foarte interesanta nu stiam de cele date de aliati in 42........poate poate se adincesc cautarile la fel cum am incercat eu cu t38 si tot nu am ajuns la o concluzie

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi