Forum Machete,Modelism,Hobby: 1:48 SU 27 UB MiniHobbyModels(COPIE ACADEMY) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1:48 SU 27 UB MiniHobbyModels(COPIE ACADEMY) UPGRADED

#1 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 21 September 2008 - 11:52 AM

Dupa cum am spus la finalizarea F-ului 14, am ajuns la chinul chinurilor machetelor mele.... macheta data cadou de nevasta...
Am inceput cu imbinarea componentelor de pe intrados/ si de pe extrados , separat , ca mai apoi sa le imbin .... sper ca nu intr-un glorios fiasco... deci prizele de aer.... greu... cu gondolele motoarelor... kituit, finisat , chituit , finisat ... si tot asa....o sa ajung la balamuc....(noroc ca mai am doua machete in lucru... in caz ca ma plictisessssssc)
Singura "raza de soare" este cabina ... Neomega... dar fara scaune ...care vor fi cumparate mai tarziu...
Rog pe cei care au decal-uri pt o dubla de Su 27 ... si vor s-o vanda... eventual sa faca schimb cu cele pe care le detin de la acest kit ... sa isi faca mila si ....poate .... cu un pret bun sa scape de ele...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC03878.JPG
  • Imagine atasata: DSC03875.JPG
  • Imagine atasata: DSC03876.JPG
  • Imagine atasata: DSC03879.JPG

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 22 September 2008 - 07:14 AM

Cu iertaciune, dar de unde moda asta de a scrie cu puncte punte, tot la doua cuvinte? Chiar si in scris este asa de greu de gasit cuvintele??? Dupa primele fraze m-am lasat pagubas, nu am mai citit...

#3 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 22 September 2008 - 03:27 PM

defect de la servici ....................................................................

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi