Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Preview of future Pegasus Hobbies - Russian Infantry dressed for Summer - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Preview of future Pegasus Hobbies - Russian Infantry dressed for Summer (Imagini si link Preview engl)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 17 September 2008 - 12:00 AM

Vacanta s-a terminat... :rolleyes: Nici o grija, sunt tot eu, chiar daca poate fi o surpriza ptr. unii dintre voi. Cativa m-au intrebat cand voi face recenzii ale seturilor care nu se refera la armata germana in WWII. A sosit si acea vreme, m-am gandit ca ar putea f interesant de vazut aceste figurine care nu au aparut inca pe piata. Este ptr. prima data cand pictez si recenzez alti soldati decat cei germani si sper ca va vor place ambele. Totodata, nu va ingriorati, armata germana este si va ramane preferata mea, o multime de seturi astepandu-si prin diverse colturi din casa randul. Ca pe oricare dintre noi, timpul imi lipseste s mie, iar pictarea, scrierea textului si fotografierea imi consuma foarte mult.

Aceste figurine sunt test-shot-uri, dar asa cum veti vedea, sunt foarte calitative si probabil in viitorul apropiat vor fi disponibile si in magazine. Mai multe detali despre ele pot fi aflate din preview-ul pe care l-am scris si care poate fi citit aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...r+%28and+IMG%29

Desigur, fiind un preview multe detalii care apar in mod curent intr-o recenzie nu se vor regas si aici.

Inca odata, sper ca toti care mi-au spus sa fac si altceva decat nemti precum si toti ceilalti sa fiti multumiti de preview si pictare, este prima data cand pictez rusi din WWII pe care sper ca ii vet gasi adecvati.

Orice remarca cu privire la preview, pictare si pozitii per ansamblu este mai mult decat binevenita.

Cristian Florescu

P.S. Multe multumiri domnului Larry Thompson de la Pegasus Hobbies ptr. ca mi-a trimis aceste test-shot-uri.

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

SIZE REFERENCE

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 17 September 2008 - 12:02 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi