Pagina 1 din 1
IAR93/Orao la 1/72
Postat 06 September 2008 - 07:26 PM
Eu unul zic sa nu va "inghesuiti" sa o gasiti "de vanzare" prin magazine. Nenad face aceste machete in serii foarte limitate. De obicei le vinde direct din magazin sau prin Ebay. Magazinul lui e aici http://www.aeropoxy....ms.com/KITS.htm
Parerea mea e sa luati legatura cu el prin email si sa va faceti o precomanda. Poate va adunati mai multi laolalta, si unul dintre voi care a Paypal poate face plata. Aici e in mod clar o chestie de "bate fierul cat e cald" si initiativa, nu e o para malaiata.
Radu
Parerea mea e sa luati legatura cu el prin email si sa va faceti o precomanda. Poate va adunati mai multi laolalta, si unul dintre voi care a Paypal poate face plata. Aici e in mod clar o chestie de "bate fierul cat e cald" si initiativa, nu e o para malaiata.
Radu
Postat 07 September 2008 - 09:33 PM
Foarte interesant este si CD-ul SOKO J22 ORAO
http://aeropoxy.netf....com/CDROMS.htm
Acuma, ca-i septembrie 2008 sau Craciun 2008, fratii sarbi cu siguranta se asteapta la un interes ridicat dinspre noi la acest avion.
Asa ca strangeti numai bani, kiturile vor veni ele ... pana la urma.
http://aeropoxy.netf....com/CDROMS.htm
Acuma, ca-i septembrie 2008 sau Craciun 2008, fratii sarbi cu siguranta se asteapta la un interes ridicat dinspre noi la acest avion.
Asa ca strangeti numai bani, kiturile vor veni ele ... pana la urma.
Postat 08 September 2008 - 10:27 AM
Asta e ca si "povestea cu decalurile". Acesti oameni care fac ce fac din pasiune au nevoie de sprijin si ajutor. "Sprijin si ajutor" include mai mult decat exprimarea interesului ci mai degraba o promisiunie ferma si fara echivoc ca daca acest om va investi in o astfel de lucrare, aceste lucrari isi vor acoperi cheltuiala. Faceti o lista de oameni care vor asa ceva, adunati banii, spuneti-i omului ca aveti banii si ca sunteti "cu degetul pe tragaci" si va garantez ca veti avea kitul doua luni.
Chestii de genul "m-ar interesa si pe mine" nu merg. Va pot spune din proprie experienta ca daca 100 de oameni spun "fa-l tu ca dupa aia o sa cumpar" atunci numai unul va veni inapoi si se va tine de cuvant.
Daca vreti ceva de acest gen, un kit sau produs modelistic cu cautare foarte limitata, nu veti avea decat daca veti fi dispusi sa investiti. There is no such thing as a free lunch.
Radu
Chestii de genul "m-ar interesa si pe mine" nu merg. Va pot spune din proprie experienta ca daca 100 de oameni spun "fa-l tu ca dupa aia o sa cumpar" atunci numai unul va veni inapoi si se va tine de cuvant.
Daca vreti ceva de acest gen, un kit sau produs modelistic cu cautare foarte limitata, nu veti avea decat daca veti fi dispusi sa investiti. There is no such thing as a free lunch.
Radu
Postat 08 September 2008 - 12:49 PM
Fa o lista. Da un termen limita de sa zicem o saptamana in care interesatii sa isi puna numele pe lista. Poti cere banii in avans. Cand s-a incheiat saptamana, da-i un email lui Nenad si spune-i ca ai o comanda ferma peentru tzshpe bucati si ca banii sunt la tine gata de plecare. Cand el e gata, trimite-i banii.
Radu
Radu
Postat 11 September 2008 - 03:06 AM
Am o intrebare totusi...macheta asta s-a mai imbunatatit calitativ de acum cativa ani? Eu am cumparat una ce ceva ani in urma, (am facut si o mica descriere pe forum), iar calitatea si exactitatea machetei lasau de dorit. Mai era si faptul ca era complet din rasina se greu de lucrat.
Aceasta postare a fost editata de Suburban: 11 September 2008 - 03:06 AM
Postat 25 September 2008 - 07:11 PM
Suburban, la 11 Sep 2008, 04:06, a spus:
Am o intrebare totusi...macheta asta s-a mai imbunatatit calitativ de acum cativa ani? Eu am cumparat una ce ceva ani in urma, (am facut si o mica descriere pe forum), iar calitatea si exactitatea machetei lasau de dorit. Mai era si faptul ca era complet din rasina se greu de lucrat.
O cutie si pentru nine,la SM, indiferent de modul de plata la pretul respectiv.Multam!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1