Blue-Max, la 30 Aug 2008, 16:54, a spus:
Bineinteles ca tu stii mai bine, cum merge vanzarea si ce se renteaza sau nu. Chiar daca se vand mai incet, deduc ca si cele la 1/72 s-au vandut si se vor vinde pana la capat, in cele din urma. Oricum, numai eu am cumparat de mai multe ori din magazinul tau decaluri la 1/72, asa ca acel "singur" decal vandut la un client din Romania, pe care ti l-a semnalat sistemul de cuantificare, e cu siguranta eronat. Dar nu asta e important .... Bine ca sunt clienti din alte tari.
He he he Blue Max, tu nu ai luat din magazin, ai luat "de la mine" si ai luat pentru mai multi baieti adica a fost un gheseft de ocazie, unicat, nu ceva regulat. Poate gresesc eu - m-am uitat la daca am pe liste un cont cu numele tau, si nu apari pe lista. Nu te supara, dar din magazin inca nu ai luat nimic. Poate de pe Ebay ai luat, dar nu de pe magazinul "nou" (care nu mai e nou de mult). Eu vorbesc de magazin, adica se duce omul, ia ce vrea, pune in cos, si se duce la casa unde face plata. Aia e cea mai buna susrsa de informatii. Imi spune foarte limpede si care e proportia intre clickuri (vizite) si cumparari, tara de origine, locul de unde a venit vizitatorul, etc.
In fine, tot ce vreau sa spun e ca voi mai scoate coli de decaluri, dar vor fi la fel ca si pana acum, adica o "initiativa" privata unicat, in tiraj limitat, nu ceva regulat. Asta inseamana ca va fi ce ma pasioneaza pe mine, iar asta poate nu e ce vreti voi. Poate se va gasi cineva cu initiativa, un adevarat negustor, care va asculta ce vrea modelistul, va finanta productia, se va ocupa de vanzari si de reclama, si atunci se va schimba situtatia. La momentul asta eu sunt doar un manufacturier care incearca sa fie si negustor. Nu se face asa prin alte parti. Prin alte parti manufacturierul face ce i se comanda, iar distribuitorul se ocupa de restul. Eu va pot face orice decal, macheta, piesa, scula, orice va doreste sufletelul atata timp cat se ocupa cineva de vanzari. Divizia muncii e spre folosul tuturor.
Inca nu a sosit momentul.
Radu