Citeaza
Felicitari Cristinele,
Ai respectul meu pentru realizare si pentru consecventa de a face de-ale noastre.
Spor,
Bill
Multumesc mult, Bill.
Citeaza
Felicitari si din partea mea !!
O intrebare: la cel cu stele comuniste romanesti, nu ar fi trebuit sa aiba o culoare albastru deschis ? In poze se vede un gri deschis ....
Multumesc, Blue-max.
In realitate culoarea de pe macheta e mai inchisa spre albastru, nu stiu de ce a iesit deschisa in poza.
Citeaza
Foarte frumos 319, imi place. Cat despre stelele de pe extrados, eu zic ca ar trebuie sa fie acolo. Moda sovietica in razboi era sa nu se prea puna stele pe extrados. Dupa razboi, au inceput sa le puna. In poza cu 319 prabusit la iugoslavi, nu se vede bine ce e acolo.
Poate stie altcineva mai bine.
Cat desprte culoarea de pe extrados, nu se stie cu siguranta ce era. Tare as vrea sa vin o data pe la muzee cu cateva nuantiere (FS, RAL, BS) si sa facem un studiu pe indelete. Unele avioane inca mai au culori originale.
Radu
Imi pare f bine ca-ti place.
Am ales sa nu-i pun stele pe extrados deoarece in pozele pe care le-am vazut pana acum cu av inmatriculate cu stele, daca aceste avea stele pe fuselaj si pe deriva nu mai avea pe extrados ci doar pe intrados.