Kitt-uri Academy, decaluri "home-made".
Mai multe poze AICI si AICI
Pagina 1 din 1
Fi-156 Storch Nr.51 , Nr.87 1/72
Postat 02 September 2008 - 10:33 AM
Unde ai gasit date despre inmatricularea cu stele?
Nu stiu daca ma insel sau nu, dar in prima perioada de inmatriculare cu stele, toate avioanele erau vopsite in acel bleu deschis cum e Me-ul. Am o poza in care apare un IAR 80, un Me 109 si o coada de Nardi. Toate sunt vopsite in aceeasi culoare. Trebuie sa mai caut, dar tin minte ca am mai vazut o poza cu un He 111 vopsit la fel - bleu.
Cred ca a fost un standard general in perioada respectiva.
Nu stiu daca ma insel sau nu, dar in prima perioada de inmatriculare cu stele, toate avioanele erau vopsite in acel bleu deschis cum e Me-ul. Am o poza in care apare un IAR 80, un Me 109 si o coada de Nardi. Toate sunt vopsite in aceeasi culoare. Trebuie sa mai caut, dar tin minte ca am mai vazut o poza cu un He 111 vopsit la fel - bleu.
Postat 02 September 2008 - 12:28 PM
grek, la 2 Sep 2008, 11:33, a spus:
Trebuie sa mai caut, dar tin minte ca am mai vazut o poza cu un He 111 vopsit la fel - bleu.
asta ar fi intr-adevar o poza interesanta !!! Daca insa stau si incerc sa mi-l imaginez tot bleu, cred ca arata nasol ....
Postat 02 September 2008 - 07:20 PM
Citeaza
Salutare,
Felicitari pentru cele doua realizari.
Intrebare: inmatricularea Storch-ului "cu stele" se bazeaza pe documente fotografice sau este o interpretare?
Multumesc,
mack
Felicitari pentru cele doua realizari.
Intrebare: inmatricularea Storch-ului "cu stele" se bazeaza pe documente fotografice sau este o interpretare?
Multumesc,
mack
Multumesc pt felicitari.
Inmatricularea cu stele se bazeaza pe o fotografie prezentata in revista Modelism 6/2007 (107).
Arata acest topic
Pagina 1 din 1