SMS Emden - revell sa nu treaca vara degeaba...
Postat 30 December 2008 - 12:41 PM
Poate tot din cauza sarbatorilor am inteles ca ai vrea sa montezi o telecomanda pe model sau stiidu-te tentat de functionale a lucrat o rotita de capul ei prin subconstient oricum cand am scris eram convins de asta.In orice caz ideea e aplicabila cu aceleasi rezultate.
Postat 30 December 2008 - 12:58 PM
Revin.Scuze.Din pacate timpul afectat vizitelor e destul de limitat si nu intotdeauna citesc cu atentie tot ce e scris la postari,fiind interesat mai mult de imagini si eventual de neclaritatile pentru care se solicita ajutor.De aceea am retinut ceva de RC de la prima postare a ta dar acum am vazut ca nu am retinut corect.Noi am mai discutat subiectul:servourile se pot realiza si in regim propriu din diverse recuperate de la tot felul de mecanisme de care e plina ,,piata''.
Postat 30 January 2009 - 07:10 PM
si dupa "lupte seculare" am reusit sa vopsesc si micul meu crucisator, eu zic ca arata mult mai bine decat vopsirea initiala, dar mai este loc de si mai bine, oricum la viitoarea macheta sper sa ma descurc.
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 30 January 2009 - 07:13 PM
Postat 05 February 2009 - 03:51 PM
Salutare Claudiu !
Daca n-ai lipit firele tachelajului cu super glue ar fi bine sa-l refaci pt. ca are f. multe greseli si ata pe care o dau in kit e groaznica(f. groasa si f. scamoasa)!
Pentru inspiratie iti postez ceva ...vezi ca schema din instructiunile de montaj are greseli!!
Spor la modelit!
Postat 23 February 2009 - 02:15 PM
....cu superglue le-am lipit...si-mi pare rau ...am facut si eu nist epoze mari cat china...dar asta-i alta problema...oricum in vitrina arata mai bine decat pe forum.
Macheta ce ne-o prezinti e macheta de la graupner....si intradevar este superba, am vazut si eu modele asemanatoare
Macheta ce ne-o prezinti e macheta de la graupner....si intradevar este superba, am vazut si eu modele asemanatoare
Postat 02 March 2009 - 09:55 AM
[quote name='claudiu_ne2000' date='23 Feb 2009, 14:15' post='81631']
....cu superglue le-am lipit...si-mi pare rau ...am facut si eu nist epoze mari cat china...dar asta-i alta problema...oricum in vitrina arata mai bine decat pe forum.
[/quot
Am descarcat pozele cu ''Emden''(si altele...) de pe ''www.fineartmodels.com''. Din cite am inteles sunt manufacturate de niste tipi din SUA;intra pe sait si incinta-ti ochiul!! Cu bine,Ali.
[/quot
Am descarcat pozele cu ''Emden''(si altele...) de pe ''www.fineartmodels.com''. Din cite am inteles sunt manufacturate de niste tipi din SUA;intra pe sait si incinta-ti ochiul!! Cu bine,Ali.