Placi stiren
Postat 17 December 2008 - 06:03 PM
La fundatia unei machete pe niveluri este o macheta pe nivele ex: jos pe primul nivel ai cale ferata si un drum de centura, nivelul 2 un drum 2 benzi pe sens blocuri etc. Un vis ce il doresc implinit. Ai avantajul ca intr-un spatiu mic poti face mai multe. Pun si o poza despre asa ceva. Dar ce inseamna ?
Postat 18 December 2008 - 01:42 PM
Aha, da pe sierra.com am vazut doar de 2 mm. Se gasesc undeva mai groase? Dar nu mi se pare o afacere profitabila daca stau sa ma gandesc (sunt cam scumpe), prefer sa o fac fundatia din placaj sa suporte greutatea nivelului urmator + accesoriile machetei, locomotivei, vehiculelor si ceva instalatii electrice.
Postat 06 January 2009 - 10:54 AM
In Cora au niste cutii alimentare, set de 5 bucati 3 RONi, optional 5 capace inca 3 RONi. Au fundul si peretii subtiri (0,1-0,3 mm) si cel mai important sunt marcate cu simbolul de reciclare 6 si cu PS (deci polistiren). Bune de tinut piftia in ele si apoi de folosit in scopuri modelistice
Postat 05 May 2014 - 07:32 PM
Sa fiu sincer eu am folosit o singura data asa o cartela dar nu am fost nevoit sa o lipesc. Ce am lipit destul de des si este stiren sunt tacimurile de unica folosinta, mai ales cutitele sunt foarte bune si se lipesc bine cu adezivi de la Tamiya sau Revell. Sigur merge orice adeziv de genula asta pentru ca ele trebuie sa dizolve putin plasticul pentru a face priza.