Bucharest Challenge 2008 s-a terminat... Iata un autocamion Scania 144L-530 pentru transport masini, macheta fabricata de Hongwell-Cararama la scara 1/80. Este realizata detaliat, din metal, cu parti din plastic, iar semiremorca este toata din metal. Transporta 3 masini de raliu: Peugeot 206, Toyota Supra si Porsche 911 GT3R, fabricate de firma Saico la scara 1/72.
Pagina 1 din 1
scania car transporter
Postat 28 August 2008 - 08:26 AM
Ieri am comandat, azi trebuie sa vina. Poze sunt cateva aici: http://www.cartula.r...?showtopic=1875
Postat 28 August 2008 - 08:42 AM
Salut, putin offtopic poate:
se poate cumpara cu incredere de pe jucarii.com.ro, este un magazin virtual de incredere, la fel ca si rally care se ocupa de el, cei care au legatura si cu domeniul feroviar cunosc problema
Pentru cei interesati, in aceasta perioada magazinele real au oferte la machete burago scara 1:43.
se poate cumpara cu incredere de pe jucarii.com.ro, este un magazin virtual de incredere, la fel ca si rally care se ocupa de el, cei care au legatura si cu domeniul feroviar cunosc problema
Pentru cei interesati, in aceasta perioada magazinele real au oferte la machete burago scara 1:43.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1