Maverick, la Jul 18 2005, 08:46 PM, a spus:
permiteti-mi sa-mi exprim o parere cu privire la o doleanta exprimata cu privire la expozitia de la Muzeul Militar: daca a-si fi printre cei ce au expus a-si fi pregatit un material cu privire la expozitie si la-si fi trimis redactiei cu propunerea de publicare ...
Off topic :hammer:
Nu este chiar asa. Nu de alta, dar Cristi Craciunoiu a fost prezent la expozitie, a stat de vorba cu majoritatea expozantilor si nu numai. De aici pana la un articol ceva mai amplu nu este decat un pas.
Nu cred ca altcineva putea sa pregateasca un material mai bun si sa fie si obiestiv in acelasi timp, avand in vedere ca era unul dintre expozanti.
Acelasi lucru si despre evenimentul din Constanta. Despre ala era chiar mai simplu pentru ca navomodelistii citati ca participanti sunt dintre cei mai buni navomodelisi din tara si asta nu de ieri de azi.
Spre exemplu, Ilie Goga, in 1990 era in primii 10 sportivi ai tarii, multiplu campion mondial si european, Andrei Romeo are si el la activ titluri mondiale si europene si mai sunt exemple. Numele celor doi imi vin repede in minte pentru ca de-a lungul anilor le-am admirat cele mai multe dintre machete, machete a carei valuare nici nu stiu s-o estimez.
Sunt doar doi dintre machetistii de mare valuare despre care lumea nu stie mare lucru. Multi dintre machetisti nici nu au auzit de numele lor, cu atat mai putin despre ei ca oameni si ca machetisti.
Aici putea interveni Cristi Craciunoiu in articolul sau, pentru ca-i cunoaste, pentru ca i-a arbitrat de-a lungul anilor, le cunoaste realizarile si esecurile. Nu-l prea vad pe Goga, care este de o modestie si onoare iesite din comun, sa scrie un articol despre participarea lui la europenele de navo. Si iata cum deja nu mai sunt nici eu chiar obiectiv, de Goga legandu-ma o foarte veche prietenie.
Si atunci, Mave, ma intreb eu : cum poate scrie cineva un articol intr-o revista, despre un eveniment in care a fost implicat, si sa fie si ofiectiv fata de el si ceilalti participanti la eveniment?
Bafta!