Bogy, in parerea mea, nu poti fi acuzat pentru ca faci politica.
Toti facem, din clipa in care deschidem ochii dimineata, in pat. Ca vrem, sau nu, ca ne place, sau nu, ca suntem interesati de asta, sau nu.
Am citit articolul si esentialmente nu mi-a adus nimic nou; vreau sa spun nimic din ce nu stiam sau nu banuiam ca stiu.
Nu fac nici un fel de partizanat etnic, religios,politic; cel putin nu aici si nu public.
Totusi, in chiar fraza de inceput, mi se pare relevant un mic detaliu si am sa citez:
""
Aici, in Statele Unite, sionistii si coreligionarii lor detin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive .... sionistii si coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum niste monarhi absoluti ai acestei tari". Aceasta fraza a fost rostita de catre un domn care se chema Freedman. Benjamin Freedman.Acesta este detaliul relevant pentru mine.
In alta ordine de idei: fotografia pe care am postat-o, mi s-a parut ca are o forta iesita din comun; chipul celor doua personaje reprezinta chintesenta suferintei, mizeriei si absurditatii acestei lumi.
Mi-a adus aminte de versurile lui Petrarca:
"Cu cât sunt mai aproape de cel din urmă ceas
Ce numai el scurtează mizeria umană,
Cu-atât văd ce grăbit e al vremii ager pas -
Şi să mai sper în vreme e amăgire vană."
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 20 March 2013 - 10:14 AM