Al Doilea Razboi Mondial in fotografii(a/n sau color) o"baza de date"comuna.
Postat 30 January 2013 - 09:02 PM
Atrocitati.
Cand oamenii nu mai sunt...oameni, ci orice,sau oricum altceva/altfel
doi ofiteri japonezi Toshiaki Mukai si Tsuyoshi Noda, aflati intr-o competitie: cine ucide cu o sabie(katana),primul, o suta de oameni.
Titlul din ziar(bolduit) " record incredibil in concursul de taiat 100 de oameni -Mukai 106 – 105 Noda"
...din timpul...competitiei
Cand oamenii nu mai sunt...oameni, ci orice,sau oricum altceva/altfel
doi ofiteri japonezi Toshiaki Mukai si Tsuyoshi Noda, aflati intr-o competitie: cine ucide cu o sabie(katana),primul, o suta de oameni.
Titlul din ziar(bolduit) " record incredibil in concursul de taiat 100 de oameni -Mukai 106 – 105 Noda"
...din timpul...competitiei
Postat 02 February 2013 - 08:07 PM
Citeaza
ala este un BA 3(6??) folosit de englezi in Africa ?
Chiar deunazi am dat si eu peste fotografia asta si chiar ma gandeam sa o postez
Cred ca e un Ba 10. Cica ar fi prin Iran , dar nici eu nu am habar ce cauta pe acolo .
Sa fi ajuns cu vreo misiune sovietica de a perfecta vreun plan de intrajutorare a rusilor (pod aerian) ...?
Btw ., in aceeasi nota , am gasit aici http://www.flickr.co...N02/7243646730/ un model Ba 10 , de aceasta data ,insa , iraqian , furnizat guvernului lui Raschid Ali ...?
Tare as vrea sa vad si o fotografie ( si poate putina istorie ) ce a stat la baza alegerii inmatricularii acestui model interesant .
Aceasta postare a fost editata de dany: 02 February 2013 - 08:40 PM