Citeaza
Of... Pentru asta ar trebui , pentru inceput , sa recitesc o gramada din conceptele marxiste si sa le compar cu ideiile teozofice de prin sec 18 , dupa care sa vad cum au fost fiecare interpretate si aplicate iar mie unul mi-e extreeem de lene , momentan (
) .
Asa ... ca studiu la prima vedere(
) , " Hicler" in cateva tuse colorate si rapizi ,pare ca se simte bine "pogorandu-si luminata viziune" , la niste roboti cacanii, dintr-o limuzina ce probabil are o stea pe grila . In fundal ,se mai disting cateva urme de civilizatie
" Tatuca " ,in schimb,e doar gri . Ca un veritabil accident al istoriei , aparent nu are nevoie de altceva decat de el insusi . Inafara de un imens steag , sangeriu ,care sub comanda sa , se pravale in diagonala peste toata imaginea aflata la amurgul civilizatiei , restul e insignifiant si minuscul.
. Ma duce cu gandul la acea fotografie in care pozeaza zambitor ,la inceput in mijlocul unei comunitati ( copiii + Stalin in randul 1 , restul satenilor in spate , randul 2 ) . Apoi , la cativa ani aceeasi fotografie apare trucata , Stalin stand doar in mijlocul copiilor din randul 1 ( cei din randul 2 fusesera obliterati fiind deportati ) , iar dupa alti cativa ani , aceeasi fotografie , cu Stalin , cu acelas zambet parintesc ,stand singur ( ...).
Gigi , nu cred ca e LG3000 ( am pus pentru comparatie si o foto cu o astfel de cisterna , vazuta din spate)
Aceasta postare a fost editata de dany: 06 March 2012 - 01:09 AM