Al Doilea Razboi Mondial in fotografii(a/n sau color) o"baza de date"comuna.
Postat 29 August 2008 - 03:15 PM
Postat 29 August 2008 - 03:59 PM
[attachmen
=28274:battle_france5.jpg]
Postat 29 August 2008 - 06:54 PM
Are vreo relevanta? (Acest topic)
Vezi #32 - postarea 32 si:
http://www.achtungpa...ages/pz35_1.jpg
Vezi si postarile #26 - #27
Adica:
http://images.google.ro/images?hl=ro&q...agini&gbv=2
Adica vezi prima imagine gasita in link-ul de mai sus si prima imagine de la postarea #26
Aceasta postare a fost editata de eugen: 29 August 2008 - 07:29 PM
Postat 29 August 2008 - 07:31 PM
In primul rand, doresc ca toata lumea care citeste ce am scris aici sa nu considere a fi un "atac la persoana" ,DAR :
As dori sa te intreb eu pe tine, avand in vedere aceasta perioada - a concediilor-, cam ce crezi ca ar fi mai "interesant" de vazut, daca tot intram aici pe Cartula, aceleasi pagini si postari cu vanzari sau legat de ce am mai vazut si fotografiat prin concediu ? Si exemple de felul asta ar fi destule.
Eu unul prefer sa vad si altceva ,o macheta,buna-rea, un subiect mai inedit legat de orice are legatura cu ISTORIA-raportata la niste "jucarii" (caci in fond asta e sensul acestui forum-ma insel oare ?);orice " ceva" care sa ma faca sa zabovesc mai mult de 10 secunde pe un topic.
Ar fi mai indicat ca sensul acestui forum sa fie unul constructiv,asa cum il stiam eu ca si vizitator acum 2-3 ani, nu plin de discutii in contradictoriu si altele.
Sincer,eu unul as dori sa vad discutii CONSTRUCTIVE, modelistic in principal, sau orice are legatura cu modelism/machetism. Subscriu la ce zicea Gabi pe un alt topic, as vrea sa vad machete montate nu povesti cu subiectul principal altul decat hobby-ul comun:
-Machetele si istoria.
Sper sa nu fi deranjat tonul meu pe nimeni si sa imi atrag antipatii (si asa am destule),iar daca se considera ca am sarit peste cal, accept orice masura punitiva care se considera de cuviinta.
Multumesc si respect la toata lumea.
Postat 29 August 2008 - 07:56 PM
Evident ca nu vreau "vanzari-cumparari" si poate nici "ce am mai pozat in concediu" (desi uneori se poate dovedi suficient de interesant)
Machete bune-rele, atatea cate mai sunt, se mai gasesc... Pe bune...
In cazul acestui topic, dar nu numai, remarc o lipsa acuta de "consistenta".
Nu cred ca sunt relevante fapte/imagini/informatii gasite pe Google, atata timp cat nu se aduc acestora o "plus valoare" personala. Simpla alaturare a unor imagini insotite de un comentariu "general" nu reprezinta ceva relevant. Zic si io. Dati cu paru'!
Aceasta postare a fost editata de eugen: 29 August 2008 - 08:02 PM
Postat 29 August 2008 - 08:13 PM
eugen, la 29 Aug 2008, 20:56, a spus:
Evident ca nu vreau "vanzari-cumparari" si poate nici "ce am mai pozat in concediu" (desi uneori se poate dovedi suficient de interesant)
Machete bune-rele, atatea cate mai sunt, se mai gasesc... Pe bune...
In cazul acestui topic, dar nu numai, remarc o lipsa acuta de "consistenta".
Nu cred ca sunt relevante fapte/imagini/informatii gasite pe Google, atata timp cat nu se aduc acestora o "plus valoare" personala. Simpla alaturare a unor imagini insotite de un comentariu "general" nu reprezinta ceva relevant. Zic si io. Dati cu paru'!
Eugen, tot o intrebare simpla. Tot fara sa dau cu parul... Ce e mai simplu, datul de indicatii de pe margine despre cum ar trebui facute lucrurile, sau sa incerci sa faci ceva util si constructiv?
Zic si eu, asa... Ca vad ca la disciplinele aruncatul cu parerea, vanzari, si in genere la spart de seminte in fata blocului e inflatie de campioni in partea asta a Europei. Prefer utilizatori care se straduie sa aduca un plus de valoare chiar folosind surse public accesibile (sa fim seriosi, astea-s cam singurele surse din care pot provenii fotografiile), fata de cei care doar se multumesc sa priveasca si sa mai arunce o 'critica' de plictiseala.
Mi se pare usor deplasat sa critici tocmai putinele persoane care fac ceva util pentru restul lumii. Vrei consistenta? Fa domnule mai bine, nu te opreste nimenea. Nu-ti place? Baga mare, da-ne pe spate cu ceva CONSTRUCTIV.
Postat 29 August 2008 - 08:23 PM
Eu am dat doar 2 exemple (vanzari/concediu, care, repet- pot fi multe altele);si ele isi au rostul lor, perfect de acord !
Machete ? Vezi postarile de acum 1-2 ani si fa o comparatie. Prea putini sunt cei care " tin steagul sus" si care mai incanta ochiul si inima celui care priveste prezentarea unei machete,indiferent de calitatea ei sau a lucrarii.
Devine un "ceva" comercial acest site ? Probabil nu, cel putin nu voit.
Topice fara consistenta ? Deacord, si eu am asa ceva, unul din ele fiind probabil cel cu navele, dar din pacate nu le mai pot sterge.
E usor intr-adevar sa gasesti ceva pe Google,cu 2 conditii :
-Sa stii ce sa cauti !
-Sa vrei sa pierzi timpul pentru a "conexa" informatie care sa fie macar putin, mai la indemana tuturor.
Altceva nu are sens sa mai adaugam aici, consider ca am divagat suficient de mult de la subiect .Eventual "proprietarul" topicului poate sa se explice de ce si pentru ce a inceput acest topic si mai ales de ce informatia scrisa este sintetizata la maxim.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 29 August 2008 - 08:24 PM