Citeaza
177 .
Nu , de fapt nu este nici woke ,nici SJW , nici hipstereala , etc . Daca citesti link-ul pe care l-am pus , vei observa ca acel termen a fost denaturat si asociat intentionat cu celelalte categorii , pentru a fi denigrat . Fiindca deranja . La origine era doar o categorie de oameni care militau pentru lupta impotriva coruptiei .
Si eu credeam ca era mai degraba un fel de hipstereala , dar nu .
Exista insa acolo un paragraf ... la care eu nu prea achiesez ... "(...)Cunosc tefelei xenofobi și homofobi dar care și-ar da viața numai să nu se exploateze Roșia Montană. (...)"
Xenofob nu sint ... dar cu libertatea sexuala sint de acord pana cand libertatea lor nu o incalca pe a mea , fiindca si eu incerc sa ai inteleg si sa nu le-o incalc pe a lor .
Dar nu stiu ce legatura are asta cu Rosia Montana . E o zona superba creata in mii de ani cu orasele vechi , ce amintesc de vremuri indepartate ,O cunosc bine fiindca am rude acolo , Bunica era moatza . Nu as dori sa o vad transformata intr-un lac de cianuri in cativa ani pentru interesele unor... efemeride ( "Muşti de-o zi") . Indiferent ca sint vestici , estici sau ..."loco". ( vezi de pilda ce au facut la Baia-Mare rusii , prin acelas procedeu de extragere a aurului )
Deci , ca sa ma intorc la TFL , mie imi pare o miscare sociala justa de aparare impotriva unui abuz de putere , care a fost apoi contracarat pentru a fi trecut in derizoriu .
-----------------------------------------------------------
Si o foto de sezon . Color .
Aceasta postare a fost editata de dany: 14 February 2023 - 01:39 AM