Citeaza
Bucata de turela de 34/85 ar fi trebuit sa-ti ridice niscaiva semne de intrebare vis-a-vis de tunul misterior, plasat in acea "turela".
Adi , ma gandeam ca e ceva rusesc , dar m-am oprit dupa Su 122.
.Era mai important faptul ca se afla in spatele Sdkfz-ului .
Citeaza
Si apropo, ceea ce tu banuiesti ca fiind o linie curba (scutul rotativ) nu cred ca e altceva decat o sarma.
Urmareste te rog linia inferioara a acelui oblon; daca era scut curbat, linia respectiva trebuia sa fie si ea curbata, or, eu o vad dreapta de-a binelea.
M-am intrebat si eu daca e doar o amarata de sarma ,sau e o sarma care urmareste o linie de contur , sau e umbra dintre 2 placi ; din pacate nici felul in care cade lumina pe obiect sau unghiul din care e fotografiata acea zona nu ma ajuta prea mult sa-mi dau seama mai bine ce se petrece acolo .
Nu , neaparat , uita-te cum vine la Marder . Oblonul sta pe placa de blindaj dreapta .
Sincer inca nu sint convins de nici o varianta .Pe de-o parte mi-ar placea ca respectiva conversie sa fie reala , fiindca imi plac curiozitatile , pe de alta parte as vrea sa ai dreptate , fiindca nu exista pana acum nimic in plastic la '72 din care sa-mi pot construi asa ceva (inafara de pak)
.
Poate cand vor aparea si alte fotografi, ne-om lamuri si noi in sfarsit ...
Aceasta postare a fost editata de dany: 17 April 2013 - 02:46 PM