USS Constitution - sectiune in lucru
Postat 31 March 2011 - 07:07 PM
@ Traian si Crios.
Pardon, vorba lui Creanga: "nu stiu altii cum sunt" dar eu am "fumat" primele sapte pagini de la Marina Mai am trei Mai mult, de doua zile v-am gasit pe voi si pe alti colegi pe un alt forum si va urmaresc munca si cunostintele si acolo.
Respect!
Pardon, vorba lui Creanga: "nu stiu altii cum sunt" dar eu am "fumat" primele sapte pagini de la Marina Mai am trei Mai mult, de doua zile v-am gasit pe voi si pe alti colegi pe un alt forum si va urmaresc munca si cunostintele si acolo.
Respect!
Aceasta postare a fost editata de eddie: 31 March 2011 - 07:08 PM
Postat 31 March 2011 - 07:20 PM
eddie, la 31 Mar 2011, 20:07, a spus:
Mai mult, de doua zile v-am gasit pe voi si pe alti colegi pe un alt forum si va urmaresc munca si cunostintele si acolo.
Respect!
Respect!
Din respect pentru cei de acolo, ce am postat acolo n-am postat aici astfel incat si ei sa beneficieze de ceva inedit.
Din respect pentru mine, eu nu mai calc p-acolo nici macar din curiozitate.
Bafta!
Postat 31 March 2011 - 07:55 PM
eddie, la 31 Mar 2011, 19:07, a spus:
@ Traian si Crios.
Pardon, vorba lui Creanga:
Respect!
Pardon, vorba lui Creanga:
Respect!
Remarca a fost pentru cei care nu urmaresc nici macar cateva posturi inainte si daca urmaresti topicul o sa observi ca sunt suficienti. Pentru ,,sfacaiciosi'' toata stima asta neansemnand disconsiderare pentru toti ceilalti care insista in a face ceva.
Off topic, cu scuze. Crios, am inteles si iti respect pozitia chiar daca am alta opinie. Personal, respectul pe care mi-l acord e masurat cu respectul pe care mi-l acorda cei din jur care merita si se bucura de respectul meu. Oriunde sunt valori si nonvalori iar daca intr-o grupare de nonvalori e doar o singura valoare care ma apreciaza asemenea, cred ca se merita sa raman langa sau si langa ea.
Nu cunosc amanuntele, tu esti cel mai in masura sa apreciezi.
Inca o data scuze de off, e doar o opinie.
Si eu : Respect!
Aceasta postare a fost editata de traian: 31 March 2011 - 07:56 PM