Sunt si curse prin centrul orasului,dar nu pot participa decat modele istorice(initial s-a spus mai vechi de 30 de ani,apoi au lasat la 25).
Participare numeroasa,ca de fiecare data(vreo 300 de bikeri)din tara,dar si din Franta,Spania,Germania,Marea Britanie,Ungaria si cred ca Polonia.Am vazut oameni cu plete albe(de la varsta,nu de altceva)veniti pe motoare,taman din capatul celalalt al Europei,scotieni in kilturi(nu stiu daca au venit cu motoarele ),teutoni cu barbi pana pe piept(genul ZZ Top)cam la 140 kg/individ,francezi,cam pe jumatate comparativ cu teutonii,dar cu motoare de Paris-Dakar,si multe,multe motoare(si motorizate ,da'pe astea nu le-am pozat ca se lasa cu bataie-puteti sa ma credeti insa,ca aveai la ce privi).
In fine,mult metal(si heavy),crom,vopsea din cea mai fina si zgomot,mult zgomot,frumos(sic)zgomot,zgomot de motoare-dati muzica tare(acasa,daca puteti)si inmultiti cu zece.
Poze:niste veterani,printre care am recunoscut un BMW de"doi jumate"din 1965,pastrat in conditii super;spre mandria mea,proprietarul era roman,iar scotienii bagau poze la greu.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 19 July 2008 - 06:06 PM