Wooofer, fa te rog un efort si scrie CORECT, fara prescurtari absurde si altele... Devine obositor.
Cateva sugestii Incepator ce cauta putin ajutor
Postat 27 July 2008 - 07:47 PM
dupa ce am vazut reprtajul facut de cei de la National Geografic si prezentat zilele trecute se pare ca Bismarck s-ar fi scufundat datorita echipajului care l-a scufundat intentionat pentru a nu cadea in mana englezilor...cat despre Yamato si de Musashi, eu zic ca a avut o soarta trista, prima si-a pecetluit soarta printr-o misiune sinucigasa cu ocazia debarcarii in Okinawa, iar a doua printr-o "prostie" a amiralilor japonezi care nu au stiut sa profite in batalia de la golful Leyte.
Cat despre "tata cuirasatelor" eu zic ca e Missouri, clasa Iowa...care a participat la ww2, japonezii au semnat capitularea pe el, si la urma urmelor a mai si tras niste obuze de adio cu ocazia razboiului din golf (1991)...se pare ca americanii au si cucerit o insula de langa quwait datorita cuirasatului...se poate vedea pe youtube filmul cu salvele trase de el.
Cat despre "tata cuirasatelor" eu zic ca e Missouri, clasa Iowa...care a participat la ww2, japonezii au semnat capitularea pe el, si la urma urmelor a mai si tras niste obuze de adio cu ocazia razboiului din golf (1991)...se pare ca americanii au si cucerit o insula de langa quwait datorita cuirasatului...se poate vedea pe youtube filmul cu salvele trase de el.
Postat 28 July 2008 - 09:07 AM
Ce idioti germanii aia dom'le!!!!
Missouri??? In ce lupta a participat sau ce mama lucrului legendar a facut asta??? No offence ma' man da poate te mai gandesti!!!
HAi sa definim ce inseamna TATA CUIRASATELOR impreuna si toti de acord, dar in alt topic Sorry Woofer de OFF Topic!!!
Missouri??? In ce lupta a participat sau ce mama lucrului legendar a facut asta??? No offence ma' man da poate te mai gandesti!!!
HAi sa definim ce inseamna TATA CUIRASATELOR impreuna si toti de acord, dar in alt topic Sorry Woofer de OFF Topic!!!