P-51D/F-6D Heller 1/24
Postat 14 July 2008 - 05:17 PM
Avand in vedere ca singurul "animal" la 1/24 pe care il pastrez este un 109 G-6, ofer la schimb acest superb avion cu altele la scara mai mica sau "taratoare" numai la 1/35!
Pungile de plastic cu piese nici macar nu au fost desfacute! Foaia de decaluri contine trei inmatriculari (un P-51 al 332th FG; un F-6 al 10th PRG si inca unul francez al 2/33 "Savoie")
Nu este de vanzare! Este doar pentru schimb! Astept oferte! (preferabil din Bucuresti, dar nu neaparat!)
P.S. - eventual,prefer un MiG-21 UM Trumpeter
P.P.S.- cutia este de nota 10 plus!
Pungile de plastic cu piese nici macar nu au fost desfacute! Foaia de decaluri contine trei inmatriculari (un P-51 al 332th FG; un F-6 al 10th PRG si inca unul francez al 2/33 "Savoie")
Nu este de vanzare! Este doar pentru schimb! Astept oferte! (preferabil din Bucuresti, dar nu neaparat!)
P.S. - eventual,prefer un MiG-21 UM Trumpeter
P.P.S.- cutia este de nota 10 plus!
Postat 14 July 2008 - 09:44 PM
Daca vrei iti dau la schimb un mig 21 lancer cel de la noi in editie limitata la scara de 1/72 este montata dar nu am apucat sa-l vopsesc .
2) un tank mediu m40 inmatriculat german de origine italiana , este vopsit si imbatranit dar mai trebuie in interios vopsit aparaturile si cu 3 soldati care sunt vopsiti la scara de 1/35 -un model frumos si cu multe detalii .
http://toys.pricegra...res/m/40761729/
3) un tanc elephat la scara de 1/72 care este facut si vopsit in camumflaj si prafuit ,inmatriculat de la revell .
Astea 3 modele aas putea sa ti le dau la schimb , ce zici esti interesat ?
2) un tank mediu m40 inmatriculat german de origine italiana , este vopsit si imbatranit dar mai trebuie in interios vopsit aparaturile si cu 3 soldati care sunt vopsiti la scara de 1/35 -un model frumos si cu multe detalii .
http://toys.pricegra...res/m/40761729/
3) un tanc elephat la scara de 1/72 care este facut si vopsit in camumflaj si prafuit ,inmatriculat de la revell .
Astea 3 modele aas putea sa ti le dau la schimb , ce zici esti interesat ?
Postat 16 July 2008 - 05:40 PM
mersu, la 15 Jul 2008, 08:43, a spus:
Frate Brutus, multumesc pt oferta dar, din pacate, trebuie sa te refuz! Machete de 21 am si eu cateva! La fel si M40! Iar blindate la 1/72...exclus!
Aa..si,trebuia sa specific....as vrea ceva nemontat, tot in cutie!
Aa..si,trebuia sa specific....as vrea ceva nemontat, tot in cutie!
Ok nici o problema , asta pot eu sa-ti ofer , bafta in continuare !