Dupa un topic care mi-a luat mai mult de doua luni, respectiv seturi incluzand figurine in pozitii de lupta si imbracte in tunici M36, pentru luna aceasta imi propun seturi alese aleatoriu, fara un anumit subiect. Primul din aceasta lista este unul de la Miniaturas Alemany a carei recenzie poate fi citita aici:
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29
Setul contine si un soldat aflat intr-una din pozitiile mele preferate la aceasta scara, cea a ofiterului.
Sper sa va placa si orice comentariu referitor la recenzi (daca o cititi) sau la imagini (daca va uitati) este binevenit.
Cristian Florescu
SIZE COMPARATION
Pagina 1 din 1
1/72 MINIATURAS ALEMANY - StuG III Ausf. B with Assault Troops (Img si Link Review lb engleza)
Postat 11 July 2008 - 04:04 PM
Eram sigur ca asa se va intampla....
Chiar am incercat sa evit chestia cu "pozitia", introducand ceva legat de "scara", dar cred ca nu am reusit....
Se pare ca ti-a adus foarte mult "misionarul" acesta, dupa rezultate se pare ca esti unul dintre asi...
Chiar am incercat sa evit chestia cu "pozitia", introducand ceva legat de "scara", dar cred ca nu am reusit....
Se pare ca ti-a adus foarte mult "misionarul" acesta, dupa rezultate se pare ca esti unul dintre asi...
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 11 July 2008 - 04:10 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1