Nu prea am stiut unde sa deschid topicul, o sa fie cam amestecate. Sper sa nu deranjeze.
Am prins azi putin liber sa le si pozez. A urmat bine cunoscuta uluire uitandu-ma la poze si recunoscand mediocritatea machetelor va rog totusi sa imi sugerati diverse pentru imbunatatirea skil-ului pe viitor in aceasta galerie a rusinii.
Incep cu un Stuka Revell (adica Italeri). L-am facut cu inmatricularea "banala" din cutie. Ca trebuia sa fie mai deshis sau mai inchis RLM 79, asta putin o sa ma loveasca. Dupa ce l-am terminat si pus pe raft, i-au mai cazut antena de pe cupola si o contragreutate de pe eleron(de la manuiri). In poze am remarcat cum mi-au scapat niste imbinari grosolane rau. Una e chiar in fata cupolei (iertati-o )
Am adaugat doar pe la interior niste bazdaganii, evident invizibile acum. Cred ca se vad intr-o poza lisele si consolele din stanga la pilot.
Regret tentativa de vopsea sarita langa cabina.
Pentru ca un prieten m-a intrebat daca sunt pete verzi pe fond galben sau invers, mi-am amintit ca am uitat sa zic de asta. M-am chinuit degeaba sa fac camuflajul de Europa, dar l-am facut (si nu a fost un exercitiu rau). Evident dupa ce am vopsit am realizat ca am incurcat rau de tot RLM-urile (nu-i asa ca la final abia se cunoaste greseala ?)
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 09 July 2008 - 03:11 PM