20 IULIE "ZIUA PORTILOR DESCHISE LA CAMPIA TURZII"
Postat 08 July 2008 - 08:56 PM
Cu ocazia zilei FORTELOR AERIENE ROMANE, unitatea militara de la Campia Turzii , organizeaza sub genericul "Ziua portelor deschise" activitate de zbor cu Mig-21 Lancer, IAR -330, avioane civile [ce tipuri nu am inca informatii] si expozitie cu acestea.
Cine doreste sa asiste la eveniment poate participa. Ora de incepereeste 10. 30. Daca apar modificari sau alte informatii voi anunta.
Cine doreste sa asiste la eveniment poate participa. Ora de incepereeste 10. 30. Daca apar modificari sau alte informatii voi anunta.
Postat 09 July 2008 - 07:59 AM
Postat 21 July 2008 - 07:05 PM
Salut la toata lumea !
O sa incep eu prin a va arata ceva poze facute la eveniment.Ar fi si ceva filmulete(din pacate doar cu aparatul foto,caci nu am luat camera cu mine),insa nu cred ca se pot incarca aici,fiind mai mari decat permite o postare de 1 mega.
Sunt convins ca au fost si alti impatimiti acolo,din cei care s-au anuntat pe acest forum,insa din pacate nu am avut placerea sa ne cunoastem.Poate altadata.
Astea fiind spuse, incepem cu 2 imagini mai de ansamblu.
Partea dreapta a zonei rezervate privitorilor:
Partea stanga,cu vedere spre 2 Iar 330 si 2 Mig 21,respectiv 6499 si 9615 ,plus o piesa AA,presupun de calibru 50-57 mm :
O sa incep eu prin a va arata ceva poze facute la eveniment.Ar fi si ceva filmulete(din pacate doar cu aparatul foto,caci nu am luat camera cu mine),insa nu cred ca se pot incarca aici,fiind mai mari decat permite o postare de 1 mega.
Sunt convins ca au fost si alti impatimiti acolo,din cei care s-au anuntat pe acest forum,insa din pacate nu am avut placerea sa ne cunoastem.Poate altadata.
Astea fiind spuse, incepem cu 2 imagini mai de ansamblu.
Partea dreapta a zonei rezervate privitorilor:
Partea stanga,cu vedere spre 2 Iar 330 si 2 Mig 21,respectiv 6499 si 9615 ,plus o piesa AA,presupun de calibru 50-57 mm :
Postat 21 July 2008 - 07:19 PM
-In stanga Tomcat, adica Virgil Toma din Ludus, respectiv Longinus,in speta Marian Daniel, din Turda (ca si subsemnatul de altfel )
Sper sa nu se supere cei 2 ca ii vede lumea !
Vlad (cu odrasla Victor, trebuia neaparat sa ii arate taica-su "casa elicopterelor lui tati") si el tot de la Turda,secondat din nou de Longinus:
Sper sa nu se supere cei 2 ca ii vede lumea !
Vlad (cu odrasla Victor, trebuia neaparat sa ii arate taica-su "casa elicopterelor lui tati") si el tot de la Turda,secondat din nou de Longinus:
Postat 21 July 2008 - 07:30 PM
Ceva imagini cu 6202 ruland dupa aterizare pe langa public :
Scuze pentru neclaritatea pozelor,a trebuit sa ridic aparatul cat mai sus si focalizarea a lasat de dorit
6421 :
De remarcat vopseaua sarita pe fuselaj ,aviz amatorilor de reprezentarea realitatii !
Scuze pentru neclaritatea pozelor,a trebuit sa ridic aparatul cat mai sus si focalizarea a lasat de dorit
6421 :
De remarcat vopseaua sarita pe fuselaj ,aviz amatorilor de reprezentarea realitatii !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 21 July 2008 - 07:33 PM
Postat 21 July 2008 - 07:36 PM
6518 in 3 clisee :
Ar mai fi si filmutelele aferente mai multor aterizari si treceri pe langa public,insa .....
Sper ca cei care au mai fost pe acolo,sa puna imagini mai clare si mai in detaliu,pentru cine are nevoie de ele ptr. machete !
Ar mai fi si filmutelele aferente mai multor aterizari si treceri pe langa public,insa .....
Sper ca cei care au mai fost pe acolo,sa puna imagini mai clare si mai in detaliu,pentru cine are nevoie de ele ptr. machete !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 21 July 2008 - 07:39 PM
Postat 21 July 2008 - 07:49 PM