Forum Machete,Modelism,Hobby: noutati - 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

noutati - 1/72

#1 Useril este offline   corgi 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 27-November 07

Postat 03 July 2008 - 02:15 PM

Salut.

Revin pe forum cu noutatile de la Schuco pe anul 2008 la scara 1/72. Sper sa va placa...

Observ ca, pe zi ce trece, tot mai multi colectionari de machete auto se alatura "clubului 1/72". E de bine, mai ales ca se gasesc foarte greu. In fond, asta e tot farmecul unei colectii...

Sa auzim de bine.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF0159.jpg

#2 Useril este offline   BRUTUS 

• Membru senior
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 26-November 06

Postat 03 July 2008 - 04:20 PM

Foarte misto sunt , sa le stapanesti sanatos !

#3 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 03 July 2008 - 10:28 PM

Da, sunt bine facute. Le asteptam si pe la noi prin magazine (cam de multisor)...

#4 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 04 July 2008 - 06:32 AM

Am dat un mail pe 23.06 reprezentantului Schuco la noi (asa cum apare pe site-ul Schuco http://www.schuco.de/uk/dealers/int_distri...on_partners.htm ). A zis ca nu aduce decat pe comanda:

"Buna seara!
Nu am pe stoc modele 1/72 dar pot aduce la comanda."

P.S. dar mi-a raspuns :whistle:

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 July 2008 - 06:32 AM

#5 Useril este offline   corgi 

• Membru senior

Postat 04 July 2008 - 08:26 AM

Vezi postareaVIPER, la 4 Jul 2008, 07:32, a spus:

Am dat un mail pe 23.06 reprezentantului Schuco la noi (asa cum apare pe site-ul Schuco http://www.schuco.de/uk/dealers/int_distri...on_partners.htm ). A zis ca nu aduce decat pe comanda:

"Buna seara!
Nu am pe stoc modele 1/72 dar pot aduce la comanda."

P.S. dar mi-a raspuns :whistle:

Viper, daca te intereseaza, am o Brera pentru schimb, in cutie, nou-nouta...

#6 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 04 July 2008 - 08:50 AM

Stiu, am primit mesajul tau. Dar cum spuneam, deocamdata strang. Neavand dubluri, nu prea am ce sa dau la schimb... Iar cea pe care o vrei tu de la mine sigur nu o dau... Eram intr-un magazin imens de jucarii in TW si Real-X-urile pe care le-am ales de acolo, le-am ales pentru sufletul meu... A fost grea alegerea la cate erau acolo...

#7 Useril este offline   corgi 

• Membru senior

Postat 04 July 2008 - 09:34 AM

Vezi postareaVIPER, la 4 Jul 2008, 09:50, a spus:

Stiu, am primit mesajul tau. Dar cum spuneam, deocamdata strang. Neavand dubluri, nu prea am ce sa dau la schimb... Iar cea pe care o vrei tu de la mine sigur nu o dau... Eram intr-un magazin imens de jucarii in TW si Real-X-urile pe care le-am ales de acolo, le-am ales pentru sufletul meu... A fost grea alegerea la cate erau acolo...

Am inteles, stai linistit. Daca stiam ca ajungi pe acolo, te rugam sa-mi iei si mie ceva... In asemenea colectii de 1/72 nu prea ai ce face cu banii, ca nu gasesti modele asa usor... E o chestie tare ciudata...

#8 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 04 July 2008 - 10:07 AM

Crede-ma, am lasat la urma cumparaturile pentru mine ca stiam ca o sa ma doara... Iar la ei magazinele de hobby sunt... Imense...

Uite ca totusi se gasesc la 1/72... Am gasit un magazin (cautand pe eBay), chiar ma bucuram de marfa si preturi... Deja facusem lista cand, ce sa vezi... Romania lipseste din lista de tari...

Pun totusi link-ul, poate reuseste cineva sa ii convinga...

http://www.modellcarsonline.de/epages/6123.../Shops/61234998

#9 Useril este offline   AdyAero 

Postat 14 July 2008 - 01:19 PM

Ceva de la Jada Toys. Din cate mi-am dat eu seama importator la noi ar fii firma AUTOArt, i-am stresat eu mai demult cu un mail referitor la 1:72 dar nu au catadicsit sa raspunda. De ce ma mai mir eu oare...

#10 Useril este offline   michi 

• Membru senior
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 29-June 08

Postat 14 July 2008 - 07:14 PM

Vezi postareaAdyAero, la 14 Jul 2008, 14:19, a spus:

Ceva de la Jada Toys. Din cate mi-am dat eu seama importator la noi ar fii firma AUTOArt, i-am stresat eu mai demult cu un mail referitor la 1:72 dar nu au catadicsit sa raspunda. De ce ma mai mir eu oare...

i-am deranjat si eu cu o cerere de accesorii de la GMP (stiti voi, 1/18) :help: . Era dat link, tot ce trebuie. Nici un raspuns.
In plus, chestia cu punctele este ireala. Eu am comandat de la ei din 2006 in coace si ioc puncte de reducere.
Oamenii vind si atata. "De ce ma mai mir eu oare..."
in rest oamenii sunt OK. Nu am de ce sa ma pling! :pardon:

#11 Useril este offline   AdyAero 

Postat 25 July 2008 - 03:30 PM

Si Fabia WRC.
A trecut cineva recent pe la vre-un dealer Skoda? La Porsche Aviatiei aveau doar scari mari si 1:87 :shiftyninja: nici urma de 72.

#12 Useril este offline   AdyAero 

Postat 07 August 2008 - 10:00 AM

Exista deja si Skoda Superb (modelul nou), bineinteles de la Abrex.
(poza de pe RCForum - care stie rusa sa se descurce ;-) )

#13 Useril este offline   AdyAero 

Postat 29 August 2008 - 09:32 AM

Si ca am pus mana si eu pe un model din recent lansat de Hongwell, pot sa va prezint evolutia in ceea ce priveste aspectul si tehnica de realizare a modelelor. Voi exemplifica acest lucru pe o Alfa Brera.
Imagine postata
Fata de modelele ceva mai vechi, Hongwell a introdus oglinzi care nu mai fac parte integrata cu sasiul ci sunt separate. Mai mult decat atat, ele sunt flexibile, fiind turnate dintr-un fel de cauciuc vopsit! Daca ar fii fost din plastic (cum sunt deocamdata la modelele Skoda) s-ar fii rupt mai usor si asta nu ar fii fost bine :-P
Alt element nou il reprezinta stergatoarele care nu mai sunt imprimate pe parbriz ci turnate foarte fin in relief si apoi vopsite in negru.
Trenul de rulare este alcatuit din ax cu jenti imbinate prin strangere (deci pe fata de exemplu roata stanga nu se poate roti independent de roata din dreapta). Acest mod de imbinare este mai simplu si mai ieftin decat cel cu roti independente si a inceput sa fie aplicat si alte modele mai vechi (exista de exemplu variante de Volvo XC90 care au roti indepndente si variate care au roti... 'neindependente').
Cauciucul este reprezentat foarte real (se vede in poza). Inainte cauciucul imbraca si partea din spate a rotii, acum printre spitele jentilor se poate observa lumina :ph34r:
Interiorul este reprezentat finut si aproape de adevar. Din pacate Hongwell continua sa produca numai interioare negre astfel ca multe detalii din interior se pot vedea doar la lumina puternica...
Imagine postata
La partea din spate se observa de asemenea stergatorul reprezentat in relief precum si tevile de esapament gaurite si vopsite in argintiu!
Imagine postata
Pe baza este sunt imprimate logo-ul Hongwell, scara (precum la modelele Skoda) si marca masinii.
Imagine postata
Sa vorbim putin si depre ambalaj. In partea de sus a pozei se observa spatele cutiei pe care sunt imprimate licentele pentru care firma Hongwell are autorizatie de fabricatie. Jos puteti vedea un ambalaj ceva mai vechi. Se poate vedea ca au disparut licentele pentru DaimlerChrysler AG (Mercedes), Isuzu Motor Limited si Jaguar Cars Limited. Ori aceste modele nu se mai gasesc in serie, ori producatorului i-au expirat licentele si nu le-a reinoit, deci atentie, daca gasiti pe undeva un stoc, luati ce prindeti :pardon:
Au aparut in schimb Automobiles Citroen (parte din grupul PSA din care face parte si Peugeot) - posibil ca Hongwell sa scoata modele noi, Fiat Auto Spa (exista deja in fabricatie un Fiat Punto), Renault sur la Route (exista in fabricatie Renault Twingo si Renault Trafic), Shell International (posibile modele promotionale pentru Shell), Scania AB (cam greu sa incapa un camion Scania intr-o astfel de cutie, Hongwell produce Scania 144L la 1:80) si AB Volvo (probabil identic cu Volvo Car Corp - modelele XC90, C30 si altele).

Deocamdata atat si sper ca nu v-am plictisit cu analiza unui model :pardon: :pardon: :wacko:

#14 Useril este offline   AdyAero 

Postat 03 September 2008 - 09:52 AM

Colectia noua se gaseste si in Cora. Aseara mai aveau cate ceva.
Preturi: 5 RONi in cutie de carton si 7 RONi in cutie de plexi. Se vede ca sunt destui coelctionari pentru ca dintre noutati eu nu am mai gasit decat un VW Golf GTi si un Volvo C30, restul erau variatii de culoare. Probabil ca mai au pe stoc deci stati cu ochii pe rafturi :-D

#15 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior

Postat 03 September 2008 - 10:38 AM

Cora zici? :D Ia sa dam o fuga (ma omoara soatza garantat!).

#16 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 06-September 07

Postat 03 September 2008 - 07:03 PM

Eu am luat ieri cred ca ultimele modele din magazinul titan adica un golf5, un fiat grande punto, o alfa brera si un bmw seria 3 nou toate la pretu de 5 ron in cutie sau 6 in plexi, dar nu aveau decat la cutie, iar din cate am auzit la un dealer skoda in buc ar fi si modele 1:72 dar nu am descoperit inca la care, e vorba de roomster care e mai veci si cred ca fabia si superb 2

#17 Useril este offline   AdyAero 

Postat 04 September 2008 - 08:23 AM

Eu mi-am luat de aici, ca reper e vis-a-vis de Metro Militari. Preturi pentru 1:72 sunt intre 10 si 17 RONi, nenea ala de la accesorii mi-a spus ca aveau toata gama.

#18 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin

Postat 04 September 2008 - 04:23 PM

Pai cred ca i sa ii vizitez cat de curand fiinca de al brady mi-am luat si masina scara1:1

Aceasta postare a fost editata de ted78: 04 September 2008 - 04:26 PM

#19 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin

Postat 04 September 2008 - 04:25 PM

Orcum merci de informatie

Aceasta postare a fost editata de ted78: 04 September 2008 - 04:27 PM

#20 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin

Postat 05 September 2008 - 07:52 AM

Am gasit un site care are destule modele neaduse la noi, trimit in romania , iar pretul coletului ar fi in jur de 28 euro, platibili intr-un cont la banca:Bank name: UniCredit Bank, a.s., Bratislava, Slovakia
IBAN: SK7711110000006629545013
SWIFT: UNCRSKBX
Special number: 8100282279 (IT IS REALLY REQUIRED !!! ), eu as face o comanda dar ar fi bine sa ne strangem mai multi si sa impartim pretul transportului, adresa sitului e:http://svet-aut.cz/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=1%3A72&sort=1a&page=1
Daca sunteti interesati de ceva luam cumva legatura, (eu plec saptamana viitoare in concediu si nu mai am acces la net) dar cand ma intorc poate rezolvam ceva. :-D

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi