noutati - 1/72
Postat 03 July 2008 - 02:15 PM
Revin pe forum cu noutatile de la Schuco pe anul 2008 la scara 1/72. Sper sa va placa...
Observ ca, pe zi ce trece, tot mai multi colectionari de machete auto se alatura "clubului 1/72". E de bine, mai ales ca se gasesc foarte greu. In fond, asta e tot farmecul unei colectii...
Sa auzim de bine.
Postat 04 July 2008 - 06:32 AM
"Buna seara!
Nu am pe stoc modele 1/72 dar pot aduce la comanda."
P.S. dar mi-a raspuns
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 July 2008 - 06:32 AM
Postat 04 July 2008 - 08:26 AM
VIPER, la 4 Jul 2008, 07:32, a spus:
"Buna seara!
Nu am pe stoc modele 1/72 dar pot aduce la comanda."
P.S. dar mi-a raspuns
Viper, daca te intereseaza, am o Brera pentru schimb, in cutie, nou-nouta...
Postat 04 July 2008 - 08:50 AM
Postat 04 July 2008 - 09:34 AM
VIPER, la 4 Jul 2008, 09:50, a spus:
Am inteles, stai linistit. Daca stiam ca ajungi pe acolo, te rugam sa-mi iei si mie ceva... In asemenea colectii de 1/72 nu prea ai ce face cu banii, ca nu gasesti modele asa usor... E o chestie tare ciudata...
Postat 04 July 2008 - 10:07 AM
Uite ca totusi se gasesc la 1/72... Am gasit un magazin (cautand pe eBay), chiar ma bucuram de marfa si preturi... Deja facusem lista cand, ce sa vezi... Romania lipseste din lista de tari...
Pun totusi link-ul, poate reuseste cineva sa ii convinga...
http://www.modellcarsonline.de/epages/6123.../Shops/61234998
Postat 14 July 2008 - 07:14 PM
AdyAero, la 14 Jul 2008, 14:19, a spus:
i-am deranjat si eu cu o cerere de accesorii de la GMP (stiti voi, 1/18) . Era dat link, tot ce trebuie. Nici un raspuns.
In plus, chestia cu punctele este ireala. Eu am comandat de la ei din 2006 in coace si ioc puncte de reducere.
Oamenii vind si atata. "De ce ma mai mir eu oare..."
in rest oamenii sunt OK. Nu am de ce sa ma pling!
Postat 07 August 2008 - 10:00 AM
(poza de pe RCForum - care stie rusa sa se descurce )
Postat 29 August 2008 - 09:32 AM
Fata de modelele ceva mai vechi, Hongwell a introdus oglinzi care nu mai fac parte integrata cu sasiul ci sunt separate. Mai mult decat atat, ele sunt flexibile, fiind turnate dintr-un fel de cauciuc vopsit! Daca ar fii fost din plastic (cum sunt deocamdata la modelele Skoda) s-ar fii rupt mai usor si asta nu ar fii fost bine
Alt element nou il reprezinta stergatoarele care nu mai sunt imprimate pe parbriz ci turnate foarte fin in relief si apoi vopsite in negru.
Trenul de rulare este alcatuit din ax cu jenti imbinate prin strangere (deci pe fata de exemplu roata stanga nu se poate roti independent de roata din dreapta). Acest mod de imbinare este mai simplu si mai ieftin decat cel cu roti independente si a inceput sa fie aplicat si alte modele mai vechi (exista de exemplu variante de Volvo XC90 care au roti indepndente si variate care au roti... 'neindependente').
Cauciucul este reprezentat foarte real (se vede in poza). Inainte cauciucul imbraca si partea din spate a rotii, acum printre spitele jentilor se poate observa lumina
Interiorul este reprezentat finut si aproape de adevar. Din pacate Hongwell continua sa produca numai interioare negre astfel ca multe detalii din interior se pot vedea doar la lumina puternica...
La partea din spate se observa de asemenea stergatorul reprezentat in relief precum si tevile de esapament gaurite si vopsite in argintiu!
Pe baza este sunt imprimate logo-ul Hongwell, scara (precum la modelele Skoda) si marca masinii.
Sa vorbim putin si depre ambalaj. In partea de sus a pozei se observa spatele cutiei pe care sunt imprimate licentele pentru care firma Hongwell are autorizatie de fabricatie. Jos puteti vedea un ambalaj ceva mai vechi. Se poate vedea ca au disparut licentele pentru DaimlerChrysler AG (Mercedes), Isuzu Motor Limited si Jaguar Cars Limited. Ori aceste modele nu se mai gasesc in serie, ori producatorului i-au expirat licentele si nu le-a reinoit, deci atentie, daca gasiti pe undeva un stoc, luati ce prindeti
Au aparut in schimb Automobiles Citroen (parte din grupul PSA din care face parte si Peugeot) - posibil ca Hongwell sa scoata modele noi, Fiat Auto Spa (exista deja in fabricatie un Fiat Punto), Renault sur la Route (exista in fabricatie Renault Twingo si Renault Trafic), Shell International (posibile modele promotionale pentru Shell), Scania AB (cam greu sa incapa un camion Scania intr-o astfel de cutie, Hongwell produce Scania 144L la 1:80) si AB Volvo (probabil identic cu Volvo Car Corp - modelele XC90, C30 si altele).
Deocamdata atat si sper ca nu v-am plictisit cu analiza unui model
Postat 03 September 2008 - 09:52 AM
Preturi: 5 RONi in cutie de carton si 7 RONi in cutie de plexi. Se vede ca sunt destui coelctionari pentru ca dintre noutati eu nu am mai gasit decat un VW Golf GTi si un Volvo C30, restul erau variatii de culoare. Probabil ca mai au pe stoc deci stati cu ochii pe rafturi
Postat 03 September 2008 - 07:03 PM
Postat 05 September 2008 - 07:52 AM
IBAN: SK7711110000006629545013
SWIFT: UNCRSKBX
Special number: 8100282279 (IT IS REALLY REQUIRED !!! ), eu as face o comanda dar ar fi bine sa ne strangem mai multi si sa impartim pretul transportului, adresa sitului e:http://svet-aut.cz/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=1%3A72&sort=1a&page=1
Daca sunteti interesati de ceva luam cumva legatura, (eu plec saptamana viitoare in concediu si nu mai am acces la net) dar cand ma intorc poate rezolvam ceva.