Pagina 1 din 1
Big Kitch
Postat 05 July 2008 - 10:22 AM
Postat 05 July 2008 - 05:57 PM
Foarte interesant !!!! E din serie cu scrumiera mea pe post de baza (postament). Pentru banii astia......Merita sa iei vreo 5 sa faci diverse modele.
Ce nu reusesc sa inteleg este raportul craniu/ dragon.
E clar din seria de lucrari - "din fecale - mitraliera care pacane si lumineaza in varf" (ca sa trecem de bici).
E clar din seria de lucrari - "din fecale - mitraliera care pacane si lumineaza in varf" (ca sa trecem de bici).
Postat 05 July 2008 - 10:39 PM
tgr, la 5 Jul 2008, 12:56, a spus:
Dragonul eu zis sa fie verde.Ar avea un contrast frumos cu craniu.(Dar nu orice verde)
Initial pe verde m-am aruncat si eu dar este greu sa faci dragoni cu vopsele militare, noroc de un mic stoc mai ...gabrielesc
Z-mare, la 5 Jul 2008, 14:26, a spus:
Dupa cum vad, iesit din miinile tale, nu mai arata deloc kitch
Evident, dupa cum spune si titlul BIG kitch
wurger, la 5 Jul 2008, 18:57, a spus:
Pentru taticu' lui stLuka esti extrem de neatent...in foto postata de tgr iese ceva din ou, asta kitch-osul incearca sa reintre
Am ajuns la faza de final, n-a iesit precum ala din poveste (ala care halea gagici) dar sunt multumit..urmeaza lacuire, aplicare future, o mica spalare si sa-l fac sa saliveze in ochiul chelului.
Daca ma primeste HIND cu el la Alba, as face un experiment...am banuiala ca kitchul ar strange hora de vizitatori
Postat 06 July 2008 - 12:24 PM
Exceptional!!!Deja mi-au venit si mie idei.Tot vedeam sculpturi frumoase dar uni-ul le facea respingatoare.Chiar la Magazinul Unirii am vazut soldati medievali(cam 9cm inaltime) realizati foarte frumos, cu multe detalii la 40ron.O astfel de reconditionare ar fi exact ce le lipseste.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 06 July 2008 - 12:25 PM
Postat 07 July 2008 - 08:00 AM
Am aplicat un strat de grund transparent apoi lac mat S.Peinture spray.
Fiecare elitra a fost spalata cu solutie de future & tus maroniu, solzisorilor fiindu-le rezervata solutia future & agama acrilic verde.
Pe pisc (in plisc) am pus Water effect - Vallejo combinat cu acrilice agama.
Cu speranta ca Big Kitch a reusit declar inchis acest capitol (rusinos) din cariera mea.
P.S. Pentru potentarea efectului am facut o diorama
Fiecare elitra a fost spalata cu solutie de future & tus maroniu, solzisorilor fiindu-le rezervata solutia future & agama acrilic verde.
Pe pisc (in plisc) am pus Water effect - Vallejo combinat cu acrilice agama.
Cu speranta ca Big Kitch a reusit declar inchis acest capitol (rusinos) din cariera mea.
P.S. Pentru potentarea efectului am facut o diorama
- ← 1/72 Pegasus Hobbies - Scurta Introducere privind viitorul set 1/72 German Army Infantry 1939
- Figurine
- Cum se corecteaza crapatura de la imbinare? →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1