Forum Machete,Modelism,Hobby: MachetIst 2008, Cluj Napoca - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

MachetIst 2008, Cluj Napoca Expozitie de machete

#81 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 01 October 2008 - 10:12 AM

Salut,
Simbata 4 octombrie, va fi deschis intre 10-14(de garda va fi chiar Celula Cluj) si duminica la fel asa ca puteti veni cu incredere :whistle:

Crios va aseleniza joi si il preluam pentru retragere cu torte spre asezaminte de pierzanie(de memorie) :whistle:
Ne bucuram sa ne intilnim si sa povestim. Speram sa ramina cite ceva dupa invazia albastra si probabil asa va fi, ei sunt bautori de bere. Ca daca incearca palinca atunci e foarte posibil sa piarda meciul...sau sa nu si-l aminteasca... :iiam:
In rest...Haide "U" :hi:
Spor,
Bill

Aceasta postare a fost editata de Bill: 01 October 2008 - 10:12 AM

#82 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 04 October 2008 - 01:54 PM

Joi, la 9 seara (ca pe la 8 si ceva am ajuns in Cluj), baietii ma saltau pe sus pentru a merge sa savuram binemeritatele beri (32 la numar).
Din pacate n-au putut veni decat Marhaba, Bill si Wittmann, din pacate timpul a trecut suparator de repede si tot din pacate n-am putut ramane si vineri fiind nevoit sa plec dupa ce am terminat treaba :whistle: , dar nu inainte de a vizita expozitia
Imagine atasata: napoca.jpg
(scuze pentru calitatea slaba a pozelor, dar n-am avut la mine decat telefonul) si de a mai schimba cateva vorbe cu Ovidiu (Marhaba).
Numai bine iubiti clujeni si sa dea Domnul sa ne revedem la Alba.

Bafta!

#83 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 04 October 2008 - 07:14 PM

AHA !!! :drinks: :hi: :drinks: :iiam:

Remarc cu neplacuta surprindere, ca unul din exponate a avut ceva de suferit in urma valului de vizitatori care au luat cu asalt expozitia, iar pe aceasta cale tin sa ii multumesc lui Crios pentru imaginea postata.

Imagine atasata: napoca.jpg

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani nu s-a anuntat nici un cutremur ,nici U-Cluj nu a avut un rezultat care sa duca la o manifestare violenta din partea suporterilor (nu ca ar fi fost cazul - acestia avand un comportament mai mult decat civilizat :whistle: ), convins fiind ca rusii lui Ahmed nu au avut nimic de obiectat vis-a-vis de faptul ca nemtii au avut ceva de impartit cu ei acum mai bine de 60 de ani, cred ca « ieczista » o singura explicatie plauzibila :

-O mana criminala ( si mai mult ca sigur aceasta a operat noaptea si prin surprindere) a incercat vandalizarea acelui oblon bricolat cu multe "chinuri si strofocari" din partea subsemnatului. :whistle:

Totusi, vazand la locul faptei "obectul " in cauza, constat ca ochiul vigilent al Don'soarei Iulia a susprins faptasul ,acesta cu siguranta reusind sa paraseasca locul faptei in graba si acoperit de rusinea oprobriului public.

Din aceste considerente ,avand in vedere gravitatea faptei comise si gradul de pericol social pe care aceasta il constituie, solicit urmatoarele :

-respectivului sa i se branzeasca toate vopselele aflate in posesie, 8)

-sa i se desfaca machetele din incheieturi dupa cel mult 2 luni de la asamblare,in urma manipularii de catre odrasla din pos esie ! :drinks:

-sa i se abureasca iremediabil toate cupolele avioanelor si nu in ultimul rand, sa fie nevoit sa se mute de cel putin 10 ori, iar noul domiciliu sa fie intotdeauna situat la capatul unei strazi plina de hartoape !!!! :drinks:

[size=2]Desi solicitarile mele se indreapta in mod clar impotriva unui machetist, nu fac nici o referire directa la vreunul .

A fost doar o gluma, sper ca sa-nteles ! :-D

Adi

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 04 October 2008 - 07:28 PM

#84 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 05 October 2008 - 07:31 AM

Vezi postareaAdiP, la 4 Oct 2008, 20:14, a spus:

AHA !!! :drinks: :hi: :drinks: :iiam:

Remarc cu neplacuta surprindere, ca unul din exponate a avut ceva de suferit in urma valului de vizitatori care au luat cu asalt expozitia, iar pe aceasta cale tin sa ii multumesc lui Crios pentru imaginea postata.

Atasament napoca.jpg

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani nu s-a anuntat nici un cutremur ,nici U-Cluj nu a avut un rezultat care sa duca la o manifestare violenta din partea suporterilor (nu ca ar fi fost cazul - acestia avand un comportament mai mult decat civilizat :whistle: ), convins fiind ca rusii lui Ahmed nu au avut nimic de obiectat vis-a-vis de faptul ca nemtii au avut ceva de impartit cu ei acum mai bine de 60 de ani, cred ca « ieczista » o singura explicatie plauzibila :

[font="Verdana"]-O mana criminala ( si mai mult ca sigur aceasta a operat noaptea si prin surprindere) a incercat vandalizarea acelui oblon bricolat cu multe "chinuri si strofocari" din partea subsemnatului. :whistle:

Adi

Imagine atasata: Geologul__4_.jpg

#85 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 05 October 2008 - 08:45 AM

Salut,
Asa cum v-a relatat si Crios, ne-am revazut cu bucurie si am povestit in liniste ore bune...si beri bune...
Suntem fericiti ca l-am putu primi in sinul opulent al celulei Cluj :iiam:
Simbata gasca a fost de garda la Muzeu, a venit destul de multa lume si am avut de dat explicatii unora. Am observat si eu citeva mici avarii, insa reparabile. Marhaba si Ahmed au avut un mic workshop la blindate, acolo in curte, suscitind interesul vizitatorilor :whistle:
Speram sa vina tot atit de multi pina la marele final din 25 octombrie.
Spor,
Bill :whistle:

#86 Useril este offline   mdo 

• Membru senior
  • Postari: 347
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 09 October 2008 - 03:05 PM

Vezi postareaBill, la 5 Oct 2008, 09:45, a spus:

Salut,
Asa cum v-a relatat si Crios, ne-am revazut cu bucurie si am povestit in liniste ore bune...si beri bune...
Suntem fericiti ca l-am putu primi in sinul opulent al celulei Cluj :drinks:
Simbata gasca a fost de garda la Muzeu, a venit destul de multa lume si am avut de dat explicatii unora. Am observat si eu citeva mici avarii, insa reparabile. Marhaba si Ahmed au avut un mic workshop la blindate, acolo in curte, suscitind interesul vizitatorilor :friends:
Speram sa vina tot atit de multi pina la marele final din 25 octombrie.
Spor,
Bill :lol:

imi puteti spune daca expozitia este deschisa luni ? de obicei muzeele sunt inchise luni...
Multumesc,

#87 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 09 October 2008 - 03:27 PM

Vezi postareamdo, la 9 Oct 2008, 15:05, a spus:

imi puteti spune daca expozitia este deschisa luni ? de obicei muzeele sunt inchise luni...
Multumesc,

Salut,
E deschisa luni de la 10-16 dar si simbata(10-14) prin un alt cart al celulei Cluj :friends:
Spor,
Bill

#88 Useril este offline   mdo 

• Membru senior
  • Postari: 347
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 14 October 2008 - 08:24 AM

Vezi postareaBill, la 9 Oct 2008, 16:27, a spus:

Salut,
E deschisa luni de la 10-16 dar si simbata(10-14) prin un alt cart al celulei Cluj :friends:
Spor,
Bill

Ei bine am facut un ocol de citeva sute de km si luni la ora 10.30 eram in fata muzeului; supriza- expozitia e deschisa de MARTI pina VINERI !!! De altfel pe afisul expozitiei scrie destul de clar acest lucru, nu puteam comenta. Aviz celor ce au drum in zona. :drinks:

#89 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 14 October 2008 - 09:00 AM

Mdo,
Imi cer scuze oficial, era vorba sa fie cineva acolo si luni. Mai bine ne intelegeam sa ne intilnim...
Imi pare sincer rau :friends:
Spor,
Bill

#90 Userul este online   kamikaze 

• Membru senior
  • Postari: 308
  • Inregistrat: 28-September 05
  • Interests:Prea multe... prea putin timp

Postat 14 October 2008 - 01:59 PM

Vezi postareaBill, la 14 Oct 2008, 10:00, a spus:

Mai bine ne intelegeam sa ne intilnim...

Spor,
Bill

La asta m-am gandit si eu in momentul in care m-am trezit, la fel ca si Mdo, in fata afisului :lol: ; in fine, nu pot decat sa ma invinovatesc pe mine pentru ca nu am luat legatura preventiv cu cineva de acolo, macar sa aflu programul exact; totusi, destul de ciudat programul: inchis exact in week-end, cand majoritatea sunt liberi si ar putea veni sa viziteze. ramane pe data viitoare :friends: :drinks:

#91 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 21 October 2008 - 08:13 AM

Salut,
Simbata 25 octombrie cu ocazia Zilei Armatei :dribble: se va efectua stringerea expozitiei Machetist 2008.
Duminica cu ajutorul unei dube, vitrinele primite imprumut de la Alba, vor decola spre casa impreuna cu o sumedenie de kituri ce se pregatesc pentru Salonul National de Modelism Alba Iulia 2008.
Spor,
Bill :drinks:

#92 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior

Postat 21 October 2008 - 09:05 AM

Salut Bill
Sa inteleg ca e mai indicat sa venim sambata dupa jucarii, cei care nu venim la Alba ?
Merci

#93 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 21 October 2008 - 09:48 AM

Si de ce n-ati veni la Alba?

Bafta!

#94 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 21 October 2008 - 09:59 AM

Vezi postareaAdiP, la 21 Oct 2008, 09:05, a spus:

Salut Bill
Sa inteleg ca e mai indicat sa venim sambata dupa jucarii, cei care nu venim la Alba ?
Merci

Servus Adi,
Da, e mai indicat sa veniti simbata. Oricum pentru dusul la Alba e vorba doar de cit incape in duba si pentru acest transport trebuie impachetate mai sigur.
Spor,
Bill :drinks:

#95 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior

Postat 21 October 2008 - 11:01 AM

Ok Bill,
O sa discut si cu Longinus, sa vedem in jurul carei ore vom putea veni sambata, eventual o sa te sun inainte.
Despre dusul cu duba la Alba, nu se punea problema, aveati voi destule pe cap .
O sa il anunt pe Vlad in legatura cu sambata, avand in vedere ca el va merge la Alba (din cate am inteles), oricum,transportul "animalului" din posesie o sa cada in sarcina proprie.

@Crios: Avand in vedere cele cateva machete duse de noi la Cluj , nu cred ca se va simtii pe la Alba, lipsa acestora.Plus comoditatea (dar asta e alta poveste). :drinks:

#96 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 21 October 2008 - 03:51 PM

Vezi postareaAdiP, la 21 Oct 2008, 12:01, a spus:

@Crios: Avand in vedere cele cateva machete duse de noi la Cluj , nu cred ca se va simtii pe la Alba, lipsa acestora.Plus comoditatea (dar asta e alta poveste). :drinks:

Avand in vedere ca acele cateva machete sunt de la reprezentantii din Turda, avand in vedere ca sunteti singurii si fara voi Turda nu va avea reprezentanti, avand in vedere ca este "Salon National" ... sigur ca se va simti lipsa, cat despre comoditate ... ma cunosc pe mine :dribble: :dribble:

Bafta!

#97 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 27 October 2008 - 12:17 PM

Salut,
S-a terminat si editia din acest an. Simbata s-au strins si impachetat exponatele si duminica trenulistii au rezolvat un camion cu care am dus la Alba vitrinele imprumutate, modulele de diorama trenulista si machetele noastre, frumos impachetate.
Doresc sa le multumesc fetelor de la Primarie si tuturor celor care au organizat, expus, ajutat, vizitat, sfatuit, comentat, popularizat expozitia noastra. In special lui Ovidiu Socaciu pentru marele ajutor cu vitrinele si nu numai :whistle: dar si fratilor nostri trenulisti care au fost un element esential in organizare.
Sa aveti spor si ne vedem la Alba...
Bill :-D
P.S. Poze de simbata si de ieri Lokomotiv-machetist 2008

Aceasta postare a fost editata de Bill: 27 October 2008 - 12:21 PM

#98 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 27 October 2008 - 08:04 PM

S-a demonstrat, inca o data, ca tot Ardealu-i fruncea ...dar si carca.

Felicitari si, in ciuda greutatilor de tot felul, va urez sa realizati cat mai multe editii!
:-D :whistle:

#99 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 28 October 2008 - 08:36 AM

Da fratilor, felicitari pentru ce ati facut si, nu ca as fi si eu ardelean, 50% moţ, da' tăt Ardealu-i fruncea!!!! La mai mare!

#100 Useril este offline   Bill 

• Membru senior

Postat 28 October 2008 - 09:01 AM

Multumim mai pretinilor :whistle:
Spor,
Bill :-D

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima