Intr-adevar, mortul acesta cred ca este unul dintre cei mai "tari".....
pozitia este f. realista, de fapt ca de obicei la Pegasus Hobbies, este inspirata dupa imagini din acea perioada.
Inn ceea ce priveste diveresnta de luciu si nuanta, singura explicatie pe care o gasesc este cea data de plastic. Plasticul tare "aspira" vopseaua extrem de bine, ca si rasina. De asemenea si marea majoritate a plasticelor moi se comporta destul de bine. Din cate am remarcat, si am pus pensula pe o gramada de seturi, astfel de "figuri" face plasticul moale de la Caesar si cel de la Pegasus Hobbies. Din acest motiv, nu strica sa fie date cu Primer inainte de vopsire, dar sa nu va bazati pe faptul ca problema va fi rezolvata in totalitate....
Poate la sfarsit ar fi bine sa fie lacuite cu lac mat, dar eu nu am incercat inca....Insa cred ca o voi face-o, mai ales ca am si lac acum...
(si multumesc de el chiar lui wurger
) .
Gamalie de chibrit...cat spatiu....
majoritatea fetelor sunt cat gamalia de chibrit....
Din cand in cand mai apare cate un sculptor hot care face vulturii la 1/72, atunci este o reala placere sa ii pictezi. Insa in majoritatea cazurilor lipsesc si dupa cum bine ai spus, mai au si falduri...(ca si in cazul de fata si atunci trebuie sa te descurici cum poti)....cateodata ies mai bine, cateodata nu, nu numai o chestie de tehnica, dar si una de "bulan"...
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 01 July 2008 - 09:34 AM